A+ A-
Yorum
10

Tepki her geçen gün büyüyor

Yayın Tarihi: 12.01.2015 - 11:16 | Güncelleme Tarihi: 12.01.2015 - 11:15

Spor servisimizi arayan Trabzonsporlular Erkan Zengin konusunda feryat figan ediyor. Arayanların hepsi, ağız birliği etmişçesine, "Erkan Zengin'i Trabzonspor forması altında görmek istemiyoruz, yönetim bu oyuncuyu almak için hala neden ısrar ediyor" diyor. Öyle görülüyor ki Erkan Zengin'e taraftar tepkisi büyüyerek artıyor. Bizim inancımız yönetim kurulunun tepkiler karşısında Erkan Zengin transferini rafa kaldıracağı yönünde. Yönetim kurulunun bu transfere çok sıcak bakmadığını biliyoruz. Yönetim, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na Erkan Zengin'in medyada çıkan ve çok tartışılan sözlerinin doğru olması halinde, bu oyuncunun, transferine olumlu bakmayacaklarını da ilettiler. Erkan transferinde top İbrahim Hacıosmanoğlu'nda.

ALP VE EKİBİ

Başarmanın ve başarılı olmanın ekip anlayışından geçtiğini, dolayısıyla nasıl olduğunu, yaşandığını, Trabzonspor'un eski basketbol şubesi başkanı Mehmet Alp herkese göstermişti. Mehmet Alp kendi kurduğu ekibiyle, o dönem üstelik kısıtlı imkanlara rağmen Trabzonspor basketbol takımıyla önemli bir başarıya imza atmıştı. Basketbol takımını birinci ligle buluşturmuşlardı. Ekip anlayışı iradesini ortaya koyan Alp ve ekibi, her nedense yaşadıkları o başarıdan sonra sessiz sedasız kendi köşelerine çekildiler. Bizler buna bir anlam veremedik. Halbuki, basketbol takımyla önemli bir tecrübe de yaşayan, yakalayan Alp ve ekibinin hedefinde Trabzonspor'u yönetmek olmalıydı. Mehmet Alp'in yüreğindeki Trabzonspor sevdasının ne kadar büyük olduğunu en iyi bilenlerdeniz. Mehmet Alp, Trabzonspor'un şampiyonluklara imza attığı dönemlerde yöneticilk yapan rahmetli babası Turan Alp'ten dolayı, ta küçük yaşlarda kendisini Trabzonspor'un içerisinde bulmuştu. Alp Trabzonspor'un içerisinde olmalıdır. Mütevazılığının yanında saygılı, sevgi dolu oluşu ve ekip anlayışının başarıyı getirdiğinin inanmışlığı Alp'in Trabzonspor'u yönetmek için önemli olgularındandır. Sakın herkese yapılan gibi, Mehmet Alp da genç, zamanı var diye de hiç kimse ahkam kesmesin. Mehmet Alp kırk yaşını aşan bir kardeşimizdir. Her görevin üstesinden gelecek bir kişiliğe ve kimliğe de sahiptir.

HALİLHODZİC, GÜRDAL VE DJOKAJ

Birileri kulağımıza üfledi. Bizler de sizlerle paylaşalım istedik. Olayın perde arkasındaki karamanlardan birisi yine Burak Gürdal, diğeri ise Halilhodzic. Bu ikilinin referansları ve becerileriyle Trabzonspor 2006 yılında Kızılyıldız'dan Djokaj diye bir oyuncu aldı. İşte kulağımıza üfleyen arkadaşımızın iddia ettiği nokta da tam burası. Bu oyuncunun nasıl transfer edildiğinin, transferinde neler yaşandığının araştırılması halinde nelere ulaşılacağını iddia etti arkadaşımız. Hani derler ya, kim öle kim kala. Olayın üzerinden tam 9 yıl geçmiş. Bu saatten sonra iddia edilen olayı çözecek hangi babayiğit olabilir? Daha bir önceki dönemde yapılan transferlerin sırrı çözülmüyor, Djokaj'ınki nasıl çözülsün?

TEKELİOĞLU TAKIMLARI KARIŞTIRMIŞ

Fethi Türkoğlu ve Hayri Tekelioğlu'nun çalıştırdığı Niğde Belediyespor ikinci yarıya hazırlık çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor. Niğde Belediyespor'un kamp yaptığı yerde kendi renklerinden olan bir başka takım da antrenman yapıyor. Futbolcularını ağırlık ve koşu çalışmaları yapmak için ormanlık alana gönderen Türkoğlu, yardımcısı Tekelioğlu'na antrenmanda uygulayacağı programı verdikten sonra Tekelioğlu'nu takımının başına gönderir. Sonra Fethi hoca gider antrenman sahasına. Hoca idman sahasına vardığında gördüğü manzara karşısında şok olur. Yardımcısı Hayri Tekelioğlu'nu bir başka takımı çalıştırırken görür. Meğer Hayri hoca takımları karıştırmış. Karıştırmasının nedeni de kendi takımı ile diğer takımın renklerinin aynı oluşuymuş. Olay, Fethi hocanın gülme krizine girmesiyle sonlanmış.