SON DAKİKA



Haber > Spor > Teşhis: Tansiyon yüksekliği

Teşhis: Tansiyon yüksekliği

17 Nisan 2015 Cuma - 10:58








Trabzonspor'un eski yöneticilerden Medical Park Hastanesi Başhekimi Ahmet Çubukcu ile konuştuk. Çubukcu hepimizin malumu herkese şifa dağıtır, bulmaya çalışır ancak kendisine Trabzonspor konusunda bir türlü şifa bulamaz. Bırakın Trabzonspor sevdalısı olmasını, tam bir hastası. Şimdi diyeceksiniz ki, doktor da hasta olur mu? Neden olmasın ki? O da etten kemikten, onun da duyguları var. O da Allah'ın kulu! Evet, bir sevdadır Trabzonspor Ahmet Çubukcu için. Şu an Trabzonspor'un gidişinden hiç mi mutlu, umutlu değil. Bakın doktor teşhisiyle Ahmet Çubukcu Trabzonspor'un hastalığına nasıl bir teşhis koymuş? Çubukcu, "Trabzonspor'un tansiyonu yüksek, bundan dolayı şehrin tansiyonu yüksek oluyor, bir an önce tansiyonun düşmesi gerekiyor, yoksa yüksek tansiyonla yaşaması mümkün değil" diyor. Tam bir doktor teşhisi değil mi, her şeyi açık şekilde ortaya koydu. Ve sonra Ahmet Çubukcu, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, birlik adına adım atması gerektiğini belirtti. Eğer başkan camiaya bir adım atarsa, camia attığı adıma mutlak suretle cevap verecek. Cevapsız kalmayacaktır başkanın attığı adım. Camianın şu an buna ihtiyacı var. İşin özeti; doktor anlattı, bakalım uygulayan olacak mı?

KUTLUYORUZ

TSYD'nin 52. kuruluş yıl dönümü yemeğine bütün gazeteler davet edilmiş. TSYD sekreteryası gazetelerde çalışanlar dışında serbest çalışanlara bile ulaşmışlar. Daha doğrusu herkese duyuru yapmışlar. Öyle zannediyoruz ki aksaklık, eksiklik gazetelerin ve kişilerin kendilerinde olmuş. Bizler bu konuda bir daha kıble kaçığı yaşanmaması adına önceki yazımızda TSYD yönetimine sitemlerimizi dile getirmiştik. Böylelikle de TSYD'nin 52'nci yıl dönümünü kutluyoruz.

ÖYLE BİR SÜRPRİZ Kİ!

Fenerbahçe'nin hırçın, agresif, asi, fütursuzca hareket ve söylemlerde bulunan oyuncusu Emre Belözoğlu'na Trabzonsporlular bir sürpriz hazırlıyor. Emre'ye Trabzon'un ilçelerini ezberletecekler. Sürpriz yapacaklar bugün veya yarın bu konuda yapacakları hamleleri hayata geçirecekler. Bekleyip görelim bakalım yapılacak sürpriz Trabzonsporluları mutlu edecek mi?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap