A+ A-
Yorum
10

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu için anket yapıldı! Dikkat çeken sonuç

Yayın Tarihi: 20.08.2024 - 12:26
Türkiye genelinde yapılan araştırmada TFF Başkanlığına İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesi, gençler tarafından Türk Futbolu adına olumlu bir gelişme olarak görüldü.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık görevine eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi.

TFF Başkanlık koltuğunda yaşanan değişiklik hakkında Areda Survey araştırma şirketi, vatandaşlara ne düşündüklerini sordu.

Şirket tarafından yapılan araştırmada Türkiye genelinde 3 bin 307 kişiye 'Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılan seçimlerin sonucunda yeni yönetim başa geldi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusu yöneltildi.

Yapılan araştırmaya vatandaşların verdiği cevapların yüzde 62,5'u 'Pek bir şey değişmez' olurken, yüzde 37,5 oranında ise 'Yeni yönetim daha başarılı olur' seçeneklerinden oluştu.

Ankete cevap verenler arasında Kadınların yüzde 32,8'i yönetimin daha başarılı olacağını düşünürken, Erkeklerde bu oran yüzde 42,3 oranında gerçekleşti.

Araştırmada 18-24 yaş aralığındaki katılımcıların yüzde 50,5'i yeni yönetimi başarılı buldu. 35 yaşın üzerindeki katılımcılarda ise yeni yönetimden pek umutlu olmadığı tespit edildi.

Etiketler