SON DAKİKA



Haber > Spor > TFF'ye inat sağduyuya davet

TFF'ye inat sağduyuya davet

08 Şubat 2014 Cumartesi - 09:17




Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Söğüt, "Fenerbahçe derbisinin seyircisiz oynanması için TFF harekete geçti. Bu nedenle derbiye kadar taraftarl





Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fenerbahçe’nin 1 maç seyircisiz oynama cezasını kaldırarak tutumunu bir kez daha gözler önüne serdiğini söyleyen Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, "Federasyon aldığı kararla bir kez daha rengini ve safını belli etmiştir. TFF bir kez daha inanılırlığını Türk futbol kamuoyunda yitirmiştir" diye konuştu. TFF’nin Süper Lig’in 24. haftasında Avni Aker’de oynanacak Fenerbahçe maçının seyircisiz yapılması için harekete geçtiğini savunan Söğüt, Bordo-Mavili renklere gönül verenlere de seslenerek, "Özellikle derbi maçına kadar oynayacağımız karşılaşmalarda taraftarlar olarak sağduyulu hareket etmeliyiz. Küfür ve taşkınlıktan uzak durmalıyız ki TFF’nin bu planını bozalım. Fenerbahçe derbisinde takımımızı yalnız bırakmayalım" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap