SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'a şu an 10 futbolcu getiririm!

Trabzon'a şu an 10 futbolcu getiririm!

22 Haziran 2015 Pazartesi - 09:10




Bordo-Mavili ekibin sportif direktörü Süleyman Hurma, “M’bia ile sözleşme imzalamadık ama boş da durmuyoruz. Şu an istersem M’bia dahil Trabzon’a 10 f





Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, M’bia ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı yönünde çıkan haberleri net bir dille yalanladı. “Biz KAP’a bağlıyız. Sitemiz var. Bir oyuncuyla yüzde yüz anlaşmış olsak biz yayınlamaz mıyız” diyen Hurma, şu açıklamayı yaptı: “Televizyonları şaşkınlıkla seyrediyorum. Birileri sanki benimle yan yana konuşmuş, her şeye inanasım geliyor. Acaba ağzımdan bir şey mi çıktı diye düşünüyorum. Öyle bir anlaşma yok. M’bia ile pürüzlü olan bazı şeylerimiz var. O problemleri çözünce iş resmiyete dökülecek. Trabzonspor istediği anda o oyuncuyu takıma katabilir.”

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Süleyman Hurma, “Takımımızın durumunu, ekonomik durumumuzu, hocamızın isteklerini hepsini değerlendirdik. Hocamızın Amerika’dan en geç 25’inde dönmesini bekliyoruz. O gelsin, tekrar oturup her şeyi en ince ayrıntısına kadar masaya yatırıp birlikte karar vereceğiz. Ben bütün oyuncularla görüştüm. Şu anda istersem Trabzon’a M’bia dahil 10 oyuncu getiririm. Şartlarını, durumlarını hepsini hazırladım. O stratejimize göre transferimizi yapacağız. Transfer işi bütçe, para işi. Elindeki kadronun işi. Erken kalkanın yapacağı iş değil” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap