SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonlu gibiyim

Trabzonlu gibiyim

06 Temmuz 2016 Çarşamba - 11:15




Yanal, tüm camia olarak doğru bir yürüyüş yapmak zorunda olduklarını da ifade ederek, “Ben de kendimi Trabzonlu gibi hissediyorum ve bu şehri seviyoru





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ramazan bayramı nedeniyle Bordo-Mavili camiaya mesaj verdi. Yanal, şu ifadeleri kullandı: “Ramazan Bayramı’nı bu yıl ülkemizden uzakta geçiriyoruz. Bu nedenle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Trabzonspor camiası olarak bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey; birlik, beraberlik ve sabır. Yeni bir kadro kurmaya çalışıyoruz. İlk kampta genç oyuncular ağırlıklı olarak çalışıyoruz. Bu kamp onlar için bir şans. Genç, yetenekli, Türk futboluna hizmet edecek oyuncuların takımın içerisinde olduğuna inanıyorum” diye konuştu. Yanal, tüm camia olarak doğru bir yürüyüş yapmak zorunda olduklarını da ifade ederek, “Ben de kendimi Trabzonlu gibi hissediyorum ve bu şehri seviyorum. Bu şehrin ve takımın dinamiklerini biliyorum. Trabzonspor futbol gücünü doğru yöneltmeli. Yönetimimiz transfer çalışmalarını sürdürüyor, bizim de onlara destek olmamız gerekiyor. Hata yapmamak için herkes ince eleyip sık dokuyor. Bir şeyleri başarmak için herkese büyük iş düşüyor. Teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve basın mensupları; herkes bu takım için bir değer ve bu kulübü birlikte yeniden eski günlerine taşıyacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap