SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor çeyrek finalde

Trabzonspor çeyrek finalde

14 Temmuz 2023 Cuma - 15:52




Bordo Mavili takımın U12 takımı, Araklı İdmanyurdu’nu 3-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı





TRABZON Yerel Amatör U12 Ligi’nin çeyrek final karşılaşmasında Trabzonspor ile Araklı İdmanyurdu kozlarını paylaştı. Trabzonspor, ASKF sahasında oynanan maçı 3-1 kazanmasını bildi ve adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Bordo-Mavili ekibe yarı finali getiren golleri ise Ali Emir Bilgin (2) ve Emir Özbayraklı kaydetti. Trabzonspor bu sonuçla çeyrek finalde Altınayaklar Gençlikspor’la eşleşti.

EŞLEŞMELER BELLİ OLDU

TRABZON U12 Ligi’nde önceki gün oynanan karşılaşmaların ardından çeyrek finalistler ve eşleşmeler belli oldu. Buna göre Ortahisar Kanuni, Çarşıbaşı Belediyespor, Tayfa Gençlik, DSİ Karadeniz, Altın Ayaklarspor, Trabzonspor, Akçaabat Belediyespor ve Altın Gençlikspor çeyrek finale çıktı. Bugün oynanacak olan çeyrek final karşılaşmalarında eşleşmeler şu şekilde oluştu: “16.00 Tayfa Gençlik-Çarşıbaşı Bld., 17.00 DSİ Karadeniz-Akçaabat Belediyespor, 18.00 Altınayaklarspor-Ortahisar Kanuni, 19.00 Trabzonspor-Altın Gençlikspor.” Bu arada turnuvada yarı final maçları ise yarın oynanacak.




HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap