SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor çok değişti

Trabzonspor çok değişti

11 Eylül 2015 Cuma - 10:03








Trabzonspor'da Şota Arveladze'nin göreve gelmesiyle takıma oynatmaya çalıştığı hücum futbolu meyvelerini vermeye başladı. Geçen sezonun ilk 7 maçlık dönemine göre daha fazla gol atan bordo mavililer, sadece bir maçı gol atamadan tamamladı. Geçtiğimiz sezonun ilk 7 resmi maçında oynadığı 3 Avrupa Kupası ve 4 lig karşılaşmasında 6 gol kaydeden Trabzonspor, 3 kez sahadan skor üretemeden ayrıldı. Trabzonspor bu sezon ise 4 Avrupa Kupası ve 3 lig maçında toplam 9 gol attı, sadece deplasmanda 1-0 yenildiği Rabotnicki maçında rakip fileleri havalandıramadı. Geride kalan 6 maçta da gol atma başarısı gösteren bordo mavililerde skor yükünü ise yerli oyuncular çekti.

GEÇEN SEZON YABANCILAR, BU SEZON YERLİLER

Trabzonspor'da bu sezon atılan 9 goldeki yerli oyuncu hakimiyeti dikkat çekti. Bordo mavililerde geride kalan 7 resmi maçta Yusuf ve Erkan Zengin 2'şer, Okay, Soner, Salih, Mehmet Ekici ve Cardozo 1'er golle skora katkıda bulundu. Trabzonspor'da geçen sezon ilk 7 resmi maçta atılan 6 golü ise Cardozo (2), Medjani, Constant, Papadopoulos ve Yusuf Erdoğan kaydetmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap