SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor gençlerle gülecek

Trabzonspor gençlerle gülecek

12 Mayıs 2016 Perşembe - 16:06




Spor Toto Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet özlemine Çaykur Rizespor'u mağlup ederek son veren Trabzonspor, yarın deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı





Süper Lig’in 33. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak olan Trabzonspor, genç ağırlıklı kadrosuyla Antalyaspor’u da yenerek taraftarının yüzünü güldürmeyi hedefledi. Bu sezon deplasmanda oynadığı 16 maçtan sadece 4 galibiyet çıkarabilen Karadeniz ekibi, Antalya deplasmanında bu şanssızlığına son vermeyi amaçlıyor. Yarın Antalya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak.

Bordo mavili ekipte cezalı Aykut Demir, kadro dışı oyuncular Sefa ve Özer ile ‘Kulübe hizmetlerinden dolayı teşekkür edilen’ Fatih ve Marin de bu maçta yer alamayacak. Ayrıca sakatlıkları bulunan Akakpo, Douglas, Musa, Muhammet Demir ve Ramazan da Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı’nın Antalyaspor deplasmanında da genç ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap