SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor için varız!

Trabzonspor için varız!

22 Ocak 2015 Perşembe - 12:00




Trabzonspor’da 14 Şubat'ta yapılacak Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’na adaylığını koyan Bordo-Mavililer’in eski yöneticisi Avukat Ali Sürmen önemli





Mevcut Divan Kurulu’nun görevini yerine getiremediğini dile getiren Sürmen, "Bu, toplumun genel kanaatidir. Benim adaylığımın tabanda bu kadar destek bulmasının nedeni de budur. Divan Kurulu, üzerine yüklenen sorumluluklarını yerine getirseydi belki de biz bugün aday olmayacaktık" diye konuştu. Sürmen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şu an Trabzonspor’un geldiği nokta herkesin darmadağınık bir köşede, bir tarafta olmasıdır. Birlik ve beraberlik yönünde abilik yapan kimsenin olmamasının boşluğunu bu camia yaşadı. Divan başkanlık kurulunun bütün başkanları, asbaşkanları, yöneticileri geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirerek çözüm önerileri ortaya çıkarmalıdır. Bu toplantı acilen yapılmalıdır. Gelmeyeni zorla koluna girip o toplantılara getirmelidir."

Mali denetim kontrol altına alınmalıdır

Trabzonspor’un mali denetimini kontrol altına alan tüzüğün derhal yapılması gerektiğini de vurgulayan Ali Sürmen, “Bunun için divan başkanı elinden geleni yapmalıdır. Divan başkanının abilik görevi vardır. İnsanlar kişi olarak farklı olabilir ama divan başkanı olarak Trabzonspor’un menfaati için ne yapması gerekiyorsa onu yerine getirmelidir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap