SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor isterse oluyor

Trabzonspor isterse oluyor

22 Kasım 2015 Pazar - 10:19








Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan Spor Toto Basketbol Lig karşılaşmasında rakip sondan birinci... İki takımın da birer galibiyeti bulunuyor...

Şayet Trabzonspor Medical Park, İstanbul Büyükşehir Belediye’yi mağlup etmeseydi kümeye gitsin derdim. Spor salonu o kadar güzel yerde ki; salon dışından kuş bakışı deniz manzarası, Rize tarafına bakınca karşımızda Kaçkar dağları... Fakat annneler trafik sorunundan olsa gerek, çocuklarını salona göndermekten imtina ediyor. Hafta arası Avrupa kupalarında Yunanistan’ın Aris takımına mağlup olan takımımız nihayet lige döndü diyebiliriz.

Aslında Trabzonspor Medical Park güzel takım. Her nedense rakibin oyun sistemine ayak uydurunca maçlarda zorlanarak ya son dakikalarda kazanıyor ya da kaybediyor. Bu, Basketbol Ligi'nin kaliteli takımlardan kurulu olmasından ileri gelmiş olabilir. Birinci periyotta rakip daha etkili oynayınca ikinci periyoda 22-18 önde girdi. İkinci periyotta her zamanki gibi karşılıklı tribünler dolu, pota arkaları ve üst bölümler boştu.

Her karşılaşmada salonda güzel görüntüler var. Devreye 38-38 eşitlikle girildi. Üçüncü periyot takımlar birbirinden hiç kopmadan devam ederken bu bölümde taktik icabı birbirinden koptular. Stepanovic geçen yılki formundan biraz uzak. Kendini bulup maç başına en az 20 sayı atınca takımı kazanıyor.

Bu karşılaşmada yapmasa da iyi asist yaptı. Oyunun son çeyreğine Trabzonspor MP 59-52 önde girse de istenilen oyunu oynayamadı. Ev sahibi ekip önde olmanın avantajını seyircisiyle bütünleştirince ikinci galibiyetini almış oldu. İyi savunma yaparak bulduğu fırsatları değerlendirerek 87-65 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap