SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor sakata gelmedi

Trabzonspor sakata gelmedi

31 Ocak 2015 Cumartesi - 11:26








Trabzonspor Avni Aker'de son haftaların başarılı takımı Kayseri Erciyesspor önüne birçok sakat oyuncusu ve eksiğiyle çıktı. Takımda bu kadar fazla eksik olunca Ersun hoca özellikle savunmada istediği verimi bir türlü alamıyor.

Üzerine Salih Dursun'un sakatlanması bu işin tuzu biberi oldu ama bu senenin transferde flaş takımı Trabzonspor her şeye rağmen Mehmet gibi, Cardozo gibi yıldız oyuncularının kalitesiyle skoru lehine çevirmesini bildi. Özellikle Mehmet'in frikik şutu son zamanlarda gördüğüm en güzel gollerden bir tanesi. Vuruşları David Beckham'ı hatırlattı. Gerçekten seyretmeye değer güzel gollerden bir tanesiydi.

Trabzonspor ilk yarıda istenilen futbolu sahaya koymasa da işte bu yıldız futbolcularla aldığı 2-0'lık skorla devreyi bitirdi. İkinci yarıda baskılı oynayan, rakibe sahasında basan, alan daraltan, özellikle sol kanadı Barış Memiş’le iyi kullanan taraf konuk takım Kayseri Erciyesspor'du. Yaklaşık 20 dakika yaptıkları bu baskıyla hem Trabzonspor’a nefes aldırmadılar hem de aradıkları golü buldular.

Özellikle bu dakikalarda Trabzon kökenli Barış Memiş iyi bir performans ortaya koydu. Trabzon altyapısından gelen diğer futbolcu Caner Osmanpaşa ile birlikte deyim yerindeyse bir taraflarını yırtarcasına hırslı ve azimli top oynadılar. Maalesef bu oyuncular bırakıp gittikleri kendi şehirlerinin takımlarında nedense kendilerini gösteremediler.

Ama genelde bütün Trabzon kökenli oyuncular her nedense rakip Trabzonspor olunca performanslarını en üst seviyeye kadar çıkarabiliyorlar. Acaba neden? İkinci yarı 20 dakika boyunca Trabzonspor'da seke seke oynayan Mehmet’in yerine sahaya Soner girince orta sahaya dinamizm geldi.


Bu dakikaya kadar sahada görünmeyen Erkan'ın da olumlu pasları bu sefer Trabzonspor'un rakibe karşı üstünlüğünü bir kez daha gösterdi. Ama aradığı golü bir türlü bulamayınca özellikle uzatma dakikaları Trabzonspor için kabus gibiydi. Trabzonspor uzatmada direkten döndü. Bordo-mavililer bu eksik ve sakat oyunculara rağmen sakata gelmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap