SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 10 milyon euro + Yunus Akgün

10 milyon euro + Yunus Akgün

07 Haziran 2023 Çarşamba - 10:21




Trabzonspor ile Galatasaray arasında kıran kırana bir Uğurcan Çakır pazarlığı sürüyor. Yönetime yakın isimlerden gelen bilgilere göre, Uğurcan için ısrarcı olan İstanbul ekibi, Mustafa Muhammed+Taylan Antalyalı ve+2 milyon Euro teklif etti.





Editör: Erol ÜZEN

Trabzonspor ile Galatasaray arasında kıran kırana bir Uğurcan Çakır pazarlığı sürüyor. Yönetime yakın isimlerden gelen bilgilere göre, Uğurcan için ısrarcı olan İstanbul ekibi, Mustafa Muhammed+Taylan Antalyalı ve+2 milyon Euro teklif etti.

Bu öneriyi yetersiz bulan Bordo-Mavililer’in karşı talebi ise, “10 milyon Euro ve Yunus Akgün’ü isteriz” oldu. Galatasaray’ın bu öneriyi değerlendirdiği öğrenilirken, 22 yaşındaki Yunus Akgün’ün de Sarı-Kırmızı takımdan ayrılmak istediği ifade edildi.

MUSLERA’NIN yaşlanması nedeniyle kalesini çok iyi bir file bekçisi ile güçlendirmeyi planlayan Galatasaray’da ilk ve tek hedef, Uğurcan Çakır. Trabzonspor’un kaptanı ve kalecisi için gözünü karartan İstanbul ekibi, Bordo-Mavili yönetime ilk tekfini şifahen sundu. Gelen bilgilere göre, Galatasaray yönetimi, Uğurcan’a karşılık bu sezonu Nantes’da kiralık olarak geçiren Mustafa Muhammed ve Taylan Antalyalı’nın yanı sıra 2 milyon euro’luk bir teklif sundu.
BU öneriye sıcak bakmayan Trabzonsporlu kurmayların, “Uğurcan’ın piyasası 15 milyon Euro. Bizimle 2027 yılına kadar kontratı bulunuyor. Hedeflerimiz içinde Uğurcan’ın yeri çok farklı. Eğer Uğurcan için ısrarcı iseniz, masaya en az 10 milyon Euro ile gelmeniz gerekir. Ayrıca sizden Yunus Akgün’ü de istiyoruz” karşılığını verdikleri ifade edildi. Galatasaray yönetiminin bu karşı teklifi değerlendirdiği öğrenilirken, gelecek yanıta göre Uğurcan’ın durumu netlik kazanacak.

Yunus Akgün G.Saray’da kalmak istemiyor

22 yaşında 1.73 boyunda olan kanat oyuncusu Yunus Akgün bu sezon Galatasaray’da istediği süreyi alamadı. 15 kez oyuna sonradan giren, 5 karşılaşmada ise kulübede oturan Yunus Akgün bin 10 dakika oynadı. Genç futbolcu bu süre içinde 1 gol attı, 4 de asist yaptı. Yunus Akgün Adana Demirspor’da 39 maçta 9 gol 17 asistlik performans sergiledi.

BAŞKAN DOĞAN TOK SATICI!

TRABZONSPOR cephesinden Uğurcan Çakır için transfer açıklaması geldi. Başkan Ertuğrul Doğan, Milli kalecinin Galatasaray'a transfer olacağı iddialarına yanıt verdi. A Spor'a bağlanan Doğan açıklamasında, “Uğurcan kaptanımız. Ben kaptanımı satmam. Ne Uğurcan’ın gerek yurt içi gerekse yurt dışı için gitme talebi var ne de bize gelen herhangi bir teklif var” dedi.  Ertuğrul Doğan’ın bu açıklamaları, “Başkan, Uğurcan’ı öyle küçük paralara satmaya niyetli değil. Hak ettiği meblağ olursa o zaman transferi düşünebilir” yorumunu yaptı.

Haber: İsmail DÜZGÜN 

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap