SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması! Hangi bölgelere transfer yapacak!

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması! Hangi bölgelere transfer yapacak!

21 Aralık 2021 Salı - 22:24




Spor Toto Süper Lig'de heyecan 18. hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. Lider Trabzonspor deplasmanda Altay ile kozlarını paylaştı. Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu'nda oynanan karşılaşma bordo-mavililerin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maçın ardından yaptığı açıklamalarda " Zor maç olacağını ifade etmiştim. Maçı oynarken, tercihleri kullanırken, formasyonu değiştirdik. Erken de gol bulduk. Oyun ondan sonra yine dalgalandı. Hep kazanma duygusuyla, bazen oyundan kopma yaşadık. Sonrasında yine bir hamle yaptık. Geri düşüp kazanmak önemliydi. Çok zor bir deplasmandan önemli bir galibiyetle dönüyoruz. 3 puan kazandık, hiçbir şey kazanmadık ama önemli adımlar atıyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve çok seviyorum. İyi bir aileyiz. Başakşehir ile önemli bir maça çıkacağız. Herkes bu sene 'İyi ki Trabzonspor var' diyor. Bu bizi mutlu ediyor. Cumartesi günü taraftarlarımızı maça bekliyoruz."ifadelerini kullandı 

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması

Avcı  " Çalışmalar transferde devam ediyor.  2 tane oyuncu daha planlıyoruz. Edgar’ın dizinde esneme var. Tam bilmiyorum. Çalışmalar devam ediyor oyuncu katacağız. Gizli bir işim olmadı sol bek transferi rekabeti arttırmak için. Biraz daha topa sahip olan bir oyuncu rakibin arkasına koşacak bir kenar oyuncusu gündemimizde konuşuyoruz."
Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap