SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu; 'Efecan gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var'

Ahmet Ağaoğlu; 'Efecan gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var'

29 Ocak 2021 Cuma - 13:13




Trabzonspor, Başakşehir'den Edin Visca ve Alanyaspor'dan Bakasetas için çalışmalarını sürdürürken Akdeniz ekibiyle yapılan pazarlıklar sırasında Efecan Karaca ismi de gündeme geldi. Ahmet Ağaoğlu'nun Hasan Çavuşoğlu’ndan başarılı oyuncuyu da istediği iddia edildi.





Edin Visca konusunda tüm şartları zorlayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bugün Göksel Gümüşdağ’la bir görüşme daha yapacak… ancak beklediği sonucu alamazsa Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun kapısını bu kez de Efecan Karaca için çalacak. İki başkanın bir iki gün önce yaptıkları görüşmede Bakasetas için görüşürlerken Efecan Karaca’nın durumunun da gündeme geldiği ortaya çıktı.

Fotospor'un haberine göre Başkan Ağaoğlu’nun Çavuşoğlu’na, “Abdülkadir sakatlandı. Keşke elimizde Efecan gibi bir oyuncu olsaydı” dediği iddia edildi. Ortada dolaşan Efecan Karaca iddiasının ise Ağaoğlu’nun söylediği bu sözler yüzünden gündeme geldiği belirtildi.

Bu arada gelen bilgilere göre Trabzonspor ayrıca Göztepe’nin başarılı kanat oyunusu Halil Akbunar’ı da zorluyor.

Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap