SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Çakar'dan Trabzonspor için flaş yorum! PAF takımı ile bile çıksa şampiyon olma ihtimali yüzde 50

Ahmet Çakar'dan Trabzonspor için flaş yorum! PAF takımı ile bile çıksa şampiyon olma ihtimali yüzde 50

11 Ocak 2022 Salı - 10:21




Trabzonspor geride kalan 20 haftada topladığı 49 puan ile liderlik koltuğuna oturdu.





Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor geride kalan 20 haftada topladığı 49 puan ile liderlik koltuğuna oturarak en yakın takipçisi Konyaspor’un 10 puan fark önüne geçti.

Fenerbahçe’ye 17, Beşiktaş’a 20, Galatasaray’a ise 22 puan fark atan bordo mavili takım şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım attı.

‘’TRABZONSPOR PAF TAKIMI İLE ÇIKSA…’’

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar ‘’Trabzonspor bundan sonra geriye kalan bütün maçlarına PAF takımı ile bile çıksa şampiyon olma ihtimali yüzde 50 desem acaba abartmış olur muyum diye düşünüyorum. Abartıyorum ama 40 yıldır böyle bir şey görmedim.’’ ifadelerini kullandı.

‘’DEVRİMCİ ABDULLAH AVCI’’


Ahmet Çakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi;

‘’Türk futbolunda tüm teknik adamları görevden aldıran gerçek devrimci Abdullah Avcı beyefendiyi kutlar, şahsına ve tüm Trabzonspor camiasına başarılar diliyorum. Bence gerçek Anadou ihtilali bugün yani 10 ocak 2022 tarihinde yaşanmış olup her yıl da bu tarihte anılacaktır.’’

Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap