SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas attı Fırtına kazandı

Bakasetas attı Fırtına kazandı

13 Şubat 2021 Cumartesi - 16:59




Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 25. hafta maçında Trabzonspor ile Gaziantep FK kozlarını paylaştı. Medical Park Stadyumu'nda oynanan zorlu karşılaşmayı 1-0 kazanan bordo-mavililer önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Fırtına'ya galibiyeti getiren golü Bakasetas kaydetti. Bu sonuçla Abdullah Avcı'nın öğrencileri galibiyet serisini 6 maça çıkardı.





Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Yunan yıldızı Bakasetas'ın attığı golle 1-0 kazanan bordo-mavililer 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla puanını 45'e çıkaran Fırtına, yükselen performansını sürdürdü. Gaziantep FK ise 38 puanda kaldı.

SERİ 6 MAÇA ÇIKTI!

Son haftaların flaş ekibi Trabzonspor üst üste aldığı iyi sonuçlarla zirve inadını sürdürdü. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, Gaziantep FK engelini tek golle geçerek galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir'le deplasmanda karşı karşıya gelecek. Gaziantep FK ise sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak.

NWAKAEME KIRMIZI GÖRDÜ!

Trabzonspor'da Nwakame çift sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Nijeryalı yıldız, Başakşehir maçında sahadaki yerini alamayacak.

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap