SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Beşiktaş’tan talimat mı aldı?

Beşiktaş’tan talimat mı aldı?

10 Mayıs 2018 Perşembe - 10:36




Daha önce “Sakatlığıma rağmen Avrupa iddiamız devam ettiği için sezon sonu ameliyat olacağım” diyen Burak Yılmaz, karar değiştirip ameliyat olmak için





SÖZÜNDEN DÖNDÜ

Trabzonspor’da yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Burak Yılmaz’dan beklenmeyen bir hamle geldi. Geçtiğimiz günlerde kasığındaki ağrı nedeniyle Almanya Berlin’e kontrole giden ve yapılan tetkikler sonrası “Sağ tarafımdaki fıtık nüksetti. Ancak takımımızın Avrupa iddiası devam ettiği için kalan 3 maçta böyle oynamaya devam edeceğim ve sezon sonu ameliyat olacağım” açıklamasını yapan golcü futbolcu, bu sözünden döndü.


BÜYÜK İDDİA

Burak, ameliyat olmak için apar topar Berlin’e gitti. Kasığındaki fıtık nedeniyle önümüzdeki günlerde ameliyat olacak olan golcü futbolcunun sezonu kapattığı, sahalara dönüş tarihinin ise ameliyat sonrası netlik kazanacağı açıklandı. Burak Yılmaz’ın kısa sürede karar değiştirmesinin altında ise Beşiktaş ile anlaşmasının yattığı ileri sürüldü. Siyah-Beyazlılar’ın golcü futbolcuya “Bir an önce ameliyat ol ve yeni sezona hazır gir” talimatını verdiği iddia edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap