SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Burak konuştu ortalık karıştı!

Burak konuştu ortalık karıştı!

27 Haziran 2018 Çarşamba - 11:15




Golcü yıldız bir kez daha Trabzonspor’un gündemini sarstı..





‘Kalıyorum, gitmiyorum’ diyor ancak İstanbul’dan farklı iddialar geliyor..

‘Çin’den gelirken feda dedim’ diyor ancak yönetim bunu doğrulamıyor..

Parasında indirim isteniyor, ancak ödenmesi gereken meblağ hesabına yatırılana dek telefonlarını kapatıyor..

İŞTE TRABZON KULİSLERİNDE KONUŞULAN O İDDİALAR:

KAFA KARIŞTIRDI


TRABZONSPOR’DA gündem bir kez daha Burak Yılmaz.. Camia ve taraftarın kalıp kalmayacağı konusunda tereddüt yaşadığı Burak Yılmaz, ‘Bir yere gitmiyorum, Trabzonspor’da kalıyorum. Kupa kaldırmadan buradan ayrılmam’ dedi. Ancak golcü yıldız bunları söylerken açıklamasının bir bölümünde yer alan, ‘Taraflar anlaşırsa ancak başka bir takıma gitmem söz konusu olur’ sözleri kafa karıştırdı..

İDDİA 1

Negredo satılırsa Burak Beşiktaş’a gidecek

İSTANBUL medyasında yer alan özellikle de Beşiktaş’ı takip eden muhabirlerden aldığımız bilgiye göre Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a transferi an meselesi. Yine Beşiktaşlı muhabirlerden gelen bilgilere göre; siyah-beyazlılar Negredo’nun ayrılmasını bekliyor.

GÖZLER NEGREDO’DA


İSPANYOL oyuncu başka bir takıma transfer olur olmaz Beşiktaş, Burak Yılmaz için Trabzonspor’un kapısını çalacak. İki kulüp arasındaki geçmişten gelen iyi ilişkiler nedeniyle bu transferde sorun yaşanması beklenmiyor. Beşiktaş ilk etapta kapıyı 2.5 milyon Euro’dan açtı ancak Trabzonspor Burak’ı Çin’den aldığı 3.5 milyon Euro’ya satmak istiyor. Tarafların ortak bir noktada buluşması zor görünmüyor. Trabzonspor Burak’ı Beşiktaş’a göndererek hem bonservis bedeli kazanacak hem de Burak’ın yıllık 3.5 milyon Euro’luk külfetinden kurtulmuş olacak.

İDDİA 2

‘Feda’ dedim diyor ancak yönetim yalanlıyor 

BURAK Yılmaz yaptığı söyleşide, feda dönemi ile ilgili olarak, "Küçülme ile Trabzonspor kelimeleri asla yan yana gelemez" dedi. Burak’ın bu sözleri yönetimin feda etmesi yönündeki taleplerini kabul etmediği şeklinde yorumlandı. Golcü oyuncu, konuşmasının diğer bölümünde ise, ‘Çin’den gelirken zaten gereken fedayı yaptım’ sözleriyle Ahmet Ağaoğlu Yönetimi’nin ‘feda’ isteğini kabul etmediğini kendisi teyit etmiş oldu.

İDDİA 3


İndirim istenince telefonları kapadı

BORDO-Mavili yönetim kısa bir süre önce Okay Yokuşlu’dan gelen 3 milyon Euro’nun 1.3 milyon Euro’sunu Burak’a 180 bin Euro’sunu ise Castillo’nun hesabına yatırdı. Böylece bu oyuncuların serbest kalma ihtimali ortandan kalktı.

700 BİN EURO’YU KABUL ETMEDİ

İDDİAYA göre, ekonomik sıkıntılar yaşayan yönetim Burak’a “Şimdi sana 700 Bin Euro yatıralım. Geri kalan 500 Bin Euro’yu da  taksitler halinde ödeyelim. Sen de bize TFF borcu yoktur kağıdı için imza ver” dedi. Ancak Burak bu görüşmenin ardından telefonlarını kapadı ve kendisine ulaşılamadı. Zorda kalan Trabzonspor Yönetimi, Burak’ın 1.3 milyon Euro’sunu hesabına yatırdı.

Haber: Eser HACISALİHOĞLU


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap