SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Çoktan giderdi

Çoktan giderdi

22 Ağustos 2018 Çarşamba - 12:40




İstanbul medyası yıldız oyuncu için her gün, ‘Beşiktaş’a geliyor’ haberlerini yapıyor. Peki bunlar doğrumu? İşte Kral’ın en yakınındaki isimden son du





AYRILACAK MI?

BURAK Yılmaz yine Trabzonspor’un bir numaralı gündem maddesi olmaya devam ediyor. Konu ise Kral’ın Trabzonspor’dan ayrılıp ayrılmayacağı. İstanbul medyası ısrarla Burak’ın Beşiktaş’a gideceğini öne sürüyor. Her gün Burak’la ilgili haber yapıyor. Peki bu doğru mu? İşte tecrübeli forvete çok yakın bir isim tüm gerçekleri Karadeniz’e anlattı. Noktasına virgülüne dokunmadan söylediklerini yayınlıyoruz.

SAKATLANDI, TRANSFER YATTI

“MUHARREM Usta döneminde Burak için Beşiktaş’la anlaşma sağlandı. Ancak Burak’ın ameliyatı transferi askıya aldırdı. Bu sezon da Beşiktaş Burak için ısrarını sürdürüyor ama Başkan Ahmet Ağaoğlu verme taraftarı değil. Burak da Trabzonspor’u çok seviyor. O da ayrılmak istemiyor. Ancak yönetimin içinde bir kesim ‘Burak gitsin’ diye uğraşıyor. Çocuk bunun farkında ve bu durumdan da rahatsız.

OYNATILMASI BÜYÜK RİSK


ÖZKAN Sümer’in Burak’la ilgili, ‘Aradım ulaşamadım’ sözleri yalan. Burak o karakterde bir oyuncu değil. Sakatlığı tam geçmedi ama Sivasspor maçında çıktı oynadı. İstese bu duruma tepki gösterebilirdi. Burak Yılmaz’ın tam randımanlı oynaması için daha zamana ihtiyacı var. Ona bu haliyle forma vermek hem kendi kariyerini hem de kulübün geleceğini etkiler. Kararlar alınırken bu sorgulanmalı.”

Haber; Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap