SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Coştuk mu önümüzde kimse duramaz

Coştuk mu önümüzde kimse duramaz

27 Kasım 2018 Salı - 11:27




Derbinin 22’lik delikanlısı Uğurcan Çakır, zaferi Karadeniz’e anlattı





Karadeniz Gazetesi // ÖZEL // Ünal Karaman’ın zorluk derecesi yüksek Fenerbahçe derbisinde kaleyi teslim ettiği Uğurcan Çakır, hocasının yüzünü kara çıkarmadı. Genç file bekçisi: 89’da Frey’in şutunu çıkarınca ‘artık bu maç bizim, 8 yıllık kabus bitti’ dedim

8 YIL SONRA GELEN MÜTHİŞ GALİBİYET

ONUR’UN kadro dışı kalmasından sonra Fenerbahçe maçında kaleyi kimin koruyacağı merak edilirken Karadeniz, “Derbide kale Uğurcan’ın” demişti. Sürpriz olmadı. Uğurcan Fenerbahçe karşısında ilk 11’de sahaya çıktı ve müthiş bir performans sergiledi. Öyle ki, 89’uncu dakikada belki de maçın kaderini değiştirecek pozisyonda Frey’in şutunda gole izin vermeyip bordo-mavili taraftarlara 8 yıl aradan sonra derbi zaferi yaşattı. 

GOL OLSA EMEKLER BOŞA GİDCEKTİ

GENÇ file bekçisi, o anları Karadeniz’e şöyle anlattı: O an hala bir film şeridi gibi gözlerimin önünde. Çok iyi oynadığımız ve belki de tarihi fark yapacağımız maçta skor 2-1’e geldi. Frey vurduğunda ani bir refleksle uzanıp topu tokatladım. Şans benim yanımdaydı. Top direğe vurup geri döndü. Eğer gol olsaydı o ana kadarki emeklerimiz boşa gidecek, yazık olacaktı. Ancak kazandık ve çok mutluyuz. Benim mutluluğum tarifsiz” ifadelerini kullandı.


TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ ONUR KIVRAK

UĞURCAN, sözlerini şöyle sürdürdü: Gerçek Trabzonspor bu. Biz Karadeniz dalgaları gibiyiz. Coştuk mu önümüzde kimse duramaz. Türkiye’de örnek aldığım kaleci Onur Kıvrak’tır. Ondan çok şey öğrendim. Manchester United’ın Belçikalı kalecisi David de Geaise bana göre dünyanın en iyisi. Türkiye’de genç futbolculara değer verilmiyor. Değer verildiğinde neler yapabileceklerini Yusuf, Abdülkadir, Hüseyin, Batuhan ve ben gösterdik.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap