SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Djaniny için verilen dev teklifi yükselttiler

Djaniny için verilen dev teklifi yükselttiler

03 Şubat 2021 Çarşamba - 16:33




Trabzonspor'un forvet oyuncusu Djaniny için daha önce 7 milyon Euro'luk teklif yapan Al Hilal kulübünün daha sonra bu rakamı 9 milyon Euro'ya çıkardığı ortaya çıktı. Bordo-Mavili yönetimin "Şimdi anlaşalım ama oyuncu sezon sonuna kadar bizde kiralık oynasın" teklifi sonrası anlaşma gerçekleşmedi.





Sabah'ın haberine göre Trabzonspor'un forvet oyuncusu Djaniny için daha önce 7 milyon Euro'luk teklif yapan Al Hilal kulübünün daha sonra bu rakamı 9 milyon Euro'ya çıkardığı ortaya çıktı. Bordo-Mavili yönetimin "Şimdi anlaşalım ama oyuncu sezon sonuna kadar bizde kiralık oynasın" teklifi sonrası anlaşma gerçekleşmedi.

Trabzonspor'da son haftalarda artan performansı ile dikkatleri üzerine çeken forvet oyuncusu Djaniny Semedo için Al Hilal kulübü 7 milyon Euro'luk teklif yapmıştı.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın oyuncunun ayrılmasını istememesi üzerine bu teklifi reddeden yönetim kurulu, aynı kulüpten gelen 9 milyon Euro'luk ikinci teklifi değerlendirmeye aldı.

Suudi Arabistan kulübü yetkilileri ile görüşen bordo-mavili yöneticiler, "Şimdi yeni bir oyuncu arayışı içerisine giremeyiz. Şimdi anlaşalım sezon sonuna kadar bizde kiralık oynasın" deyince anlaşma gerçekleşmedi.

Teknik direktör Abdullah Avcı ise oyuncusu ile bir görüşme yaparak, gelen teklif sonrası kafasının karışmaması gerektiğini çok daha iyi teklifleri alabileceğini söyledi.


Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap