SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Erman Toroğlu : ''Trabzonspor için dezavantaj"

Erman Toroğlu : ''Trabzonspor için dezavantaj"

01 Mart 2020 Pazar - 12:45




Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor sahasında Rizespor'u 5-2 mağlup etti. Eski hakem Erman Toroğlu maçın ardından yorumlarda bulundu.





Toroğlu, Nwakaeme'nin maçı değiştirdiğini belirterek şöyle konuştu;

Nwakaeme girdi işin rengi değişti. Top tutuyor, adam geçiyor, takımını çıkarıyor. Trabzonsporlu futbolcular koşuyordu ama boş yere… Belli bir oyun planları var bir kişi çıkınca bozuluyor. Nwakaeme , Sörloth çıkınca yerine birini koyamıyorsun. Bu Trabzonspor için dezavantaj.

NWAKAEME DÜŞMÜYOR

Gol yememek istiyorsan eğer topu en uzak yerde tutacaksın. 20 metrede topu tutarsan hata yaparsan ayvayı yersin öyle de gol yediler. Trabzonspor’da topu tutanlar var. Nwakaeme’ye veriyorsun topu tutuyor. Rakip sağdan vuruyor düşmüyor soldan vuruyorsun düşmüyor. Düşerse zaten gol. Balta bir hakem çıkarsa sarı kart verir kendini yere attı diye. Düşecek adam değilki zaten. Düştüyse bil ki tekmeyi yedi. Bunu çözemedi bugünkü hakem. Nwakaeme’yi attı. Bakın aynı hakemler yapıyor bu hataları.

GUİLHERME ALIŞAMADI

Guilherme henüz Trabzonspor'a alışamadı. Sadece ilk oynadığı maçta iyi oynadı. Onun dışında henüz birşey yapamadı.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap