SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > ESKİYE DEĞİL GERÇEĞE DÖNÜYORUZ

ESKİYE DEĞİL GERÇEĞE DÖNÜYORUZ

27 Nisan 2018 Cuma - 10:17




Ağaoğlu, “Taraftarları doğru bilgilendirmek yönetimlerin işidir” dedi ve ekledi:





Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Geriye dönük baktığımız da 3-4 senede 72 futbolcu almışız. Bu mu başarıya giden yol. Denendi ama olmadı. Artık gerçeğe dönme vaktidir” dedi

NASIL BURAYA GELDİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Taraftarı doğru bilgilendirmek ve yönlendirmek de yönetimlerin görevidir” diyen Ağaoğlu, “Gerçekleri taraftarlara anlatmak zorundasınız. Geldiğimizde bunu anlattık. Borcumuz bir milyar lira, bunu kimse de ödemez. Kimse hayal görmesin. 10 milyon dolardan nasıl 250 milyon dolar seviyesine çıktı? Sportif başarı da gelmedi. Geriye dönük baktığımız da 3-4 senede 72 futbolcu almışız. Bu mu başarıya giden yol. Denendi ama olmadı.

HAM MADDESİ ALT YAPI

Olmadığı yerde artık radikal bir karar almak zorundasınız. Eskiye falan dönmüyoruz, gerçeğe dönüyoruz. Futbol bu kentin genetik yapısında var. Oturacaksın yüksek kaliteli kömür madeninin üzerine ama bunu kullanmayacaksın, gidip Güney Afrika'dan düşük kaliteli kömür getireceksin. Futbolun ham maddesi altyapıdır. Yurt dışından 5-10 milyon avro bonservis bedeliyle futbolcu alıyorsan ve onu karşılayacak bir altyapın yoksa üretimin yoksa gelir kaynağın yoksa. Kötü tablo kaçınılmazdır.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap