SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tobias, Sörloth etkisi yaratır!

Tobias, Sörloth etkisi yaratır!

30 Haziran 2024 Pazar - 21:04




Hollanda’nın Sparta Rotterdam Kulübü’nde bu sezon 13 gol 9 asistlik performans sergileyen Tobias Lauritsen, stil olarak bordo-mavili taraftarların unutamadığı Alexander Sörloth’a benzetiliyor.





Trabzonspor’da forvet hattı için bir golcünün adı daha ön plana çıktı. Hollanda’nın Sparta Rotterdam takımında müthiş bir sezon geçiren Tobias Lauritsen’in bordo-mavili yönetime önerildiği ortaya çıktı. 26 yaşında 1.96 boyunda olan Norveçli Tobias Lauritsen geride kalan sezon Sparta Rotterdam’da attığı 13 gol 9 asistlik performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Stil olarak Trabzonsporlu taraftarların unutamadığı Alexander Sörloth’a benzetilen Tobias Lauritsen, özellikle fizik gücünü çok iyi kullanmasıyla tanınıyor. Oyuncuyu Trabzonspor’a öneren isimler, “Gelirse Sörloth etkisi yaratır. Çok özellikli bir forvet. Trabzonspor’u yukarılara taşır” yorumunu yapıyor. Kulübü Sparta Rotterdam ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Tobias Lauritsen’in piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.


EROL TAŞKIN

Beğendim
15
Sevdim
11
Beğenmedim
7
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap