SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Galatasaray maçındaki ruh bize yeter!

Galatasaray maçındaki ruh bize yeter!

17 Eylül 2018 Pazartesi - 12:01




Zeyyat Kafkas ve Ömer Sağıroğlu’ndan Karadeniz’e özel açıklamalar...





BU sezon deplasmanda kazanamayan Trabzonspor, bugün Alanyaspor ile oynayacağı maçta 3 puan alıp, bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Bu önemli sınav öncesi Alanya’da birlikte olduğumuz yöneticiler Zeyyat Kafkas ve Ömer Sağıroğlu Karadeniz’e özel açıklamalar yaptı.

3 PUAN bEKLİYORUZ ALANYA’YA

3 puan için geldiklerini söyleyen Zeyyat Kafkas, “Futbolda 3 sonuç var ancak bizim aklımızdan geçen tabii ki galibiyet. Hırsımızı, mücadelemizi ve Trabzonsporluluk ruhumuzu sahaya yansıtırsak başarılı oluruz. Bunu yapacak gücümüz var” ifadelerini kullandı.

BURAK DEĞERLİ OYUNCU

BURAK’la ilgili de konuşan Kafkas, şunları söyledi: “Alanya deplasmanı öncesi Ünal hoca ile görüştü. Kasıklarında ağrısı olduğu için bu maçın kadrosuna alınmadı. İdmanlara Trabzon’da devam edecek. Burak bizim için değerli bir oyuncu. İyileştiğinde takımda olacak.”


KOLAY KAZANIRIZ

GALATASARAY maçıyla iyi bir ivme yakaladıklarını belirten Ömer Sağıroğlu ise, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Sağıroğlu, “Trabzonspor maça kontsantre olduğunda yenemeyeceği takım yok. Galatasaray karşısındaki gibi coşkulu olursak kolay kazanırız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap