SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Giray Kaçar, “Takımda ve şehirde kenetlenme oldu”

Giray Kaçar, “Takımda ve şehirde kenetlenme oldu”

12 Eylül 2018 Çarşamba - 12:21




Trabzonspor’un ayağa kalktığını söyleyen Giray Kaçar, “Takımda ve şehirde kenetlenme oldu” dedi





Trabzonspor eski futbolcusu ve yazarımız Giray Kaçar, Bordo-Mavililerin son durumunu ve gündemi değerlendirdi

Trabzonspor, Galatasaray maçını kazandı. Şampiyonluk söylemleri çıkmaya başladı. Sence Trabzonspor, Galatasaray maçında neyi kazandı? Bu galibiyet neyin habercisi? Bundan sonra Trabzonspor nelere dikkat etmeli?

“Trabzonspor, Galatasaray’ı yenerek takım olduğunu gösterdi. Bu galibiyet hem camiayı hem de futbolcuları kenetlendirdi. Ama Alanyaspor maçı kazanılmalı ki, bir anlam ifade etsin. Bu bence ayağa kalkışın bir habercisidir. Erkenden şampiyonluk söylemleri yanlış ama Trabzonspor, Galatasaray’ı yenerek ayağa kalkmıştır”

Trabzonspor takımı iskelet kadrosunu kurabildi mi? Hangi bölgelerde değişiklikler olabilir.

“Bence henüz iskelet kadro kurulmadı. Defans, orta saha ve hücum bölgesinde oynayan futbolcuların hepsinin kalitesi bir birine yakın. Sıyrılan 4-5 oyuncu var. Diğerleri değişkenlik gösterecektir. Kimi zaman savunmada, kimi zaman da diğer bölgelerde değişimler olacaktır. Bu sene iskeletin oturması zor gibi görünüyor. Çünkü her maçta en az 1-2 değişiklik olabilir. Ama kazanan kadro ile devam edilir”


Trabzonspor’un ideal 11’i nasıl olmalı?

“Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Olcay, Nwakaeme ve Rodallega şuanda ideal 11 gibi görünüyor. İranlı Amiri ve Abdülkadir hamle oyuncuları olarak kenarda durabilir. Burak ise Rodallega’nın performansına göre kadroya girecektir. Ama Burak birkaç hafta yedekte bekler. Çünkü Alanya maçında da kazanan kadro oynar.

 Alanyaspor’un artıları ve eksikleri nelerdir? Trabzonspor, Alanyaspor maçında nelere dikkat etmeli? Trabzonspor nasıl oynamalı?

“Alanyaspor genelde ikili mücadeleye önem veren bir takım. Her hangi bir sistemi yok. Topu kapıp kontra ataklar yapan bir ekip. Defansında oldukça sıkıntılar var. Araya atılan toplarda ofsayt taktiği deniyorlar. Trabzonspor hızlı ataklarla ve araya attığı toplarla goller bulur. Defansta sıkıntıları var. Trabzonspor, hem hızlı hem de savunma arasına doğru toplar atarsa, maçı kazanır”

Burak’ın Trabzonspor’u TFF’ye şikayet etmesi ve sonrasında sözleşmesinin yayınlanmasını nasıl buluyorsun?


“Artık bu olay çok konuşulmaya başlandı. Hem yönetim hem de Burak için orta yol bulunmalı. Burak’ın Trabzonspor’a, Trabzonspor’un da Burak’a ihtiyacı var. Bu olaylar Trabzonspor’u küçük düşürüyor. Ve bu olayların bu tarz yapılması ise takıma zarar veriyor”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap