SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gol atmak onun hamurunda var

Gol atmak onun hamurunda var

Karadeniz Özel

04 Haziran 2019 Salı - 13:49




Henüz 5 yıllık Trabzonspor macerasında Messi ve Ronaldo'nun tahtına göz dikti





Karadeniz Gazete / İsmail DÜZGÜN // Bordo-mavili kulüple yolları 5 yıl önce kesişen İsmail Cem Kara, kısa süreli futbolculuk yaşantısında attığı 159 golle Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi binler kulübüne adını yazdırmakta kararlı. Üstelik o, başarılı futbolunu ekmek teknesinde yoğuran bir isim 

BEŞ YILDA TARİH YAZDI

2001 yılında Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde dünyaya gelen İsmail Cem Kara, 5 kardeşten en büyüğü. 5 yılda, attığı ve attırdığı gollerle konuşulmaya başlanan genç yetenek, Trabzonspor U19 takımında top koşturuyor. Maçlardaki performansının yanı sıra efendiliği ve çalışkanlığıyla öne çıkan İsmail, 5 yıl önce Çarşıbaşı Belediyespor’dan transfer edildi. U14-U15-U16-U17 ve U19 takımında görev alan 18 yaşındaki kanat oyuncu, genç yaşına rağmen önemli işlere imza atıyor.






MESSİ VE RONALDO’YA RAKİP




Farklı kategorilerde tam 167 müsabakaya çıkan ve bu süreçte rakip fileleri 159 kez sarsmayı başaran İsmail, 200’e yakın da asist yaptı. Bu sezon rakip fileleri 9 kez sarsan ve 21 asist yapan genç yıldız, tüm dikkatleri üzerine çekti. Antrenmanlardan ve maçlardan arta kalan zamanlarında babasının fırınında çalışıyor… Tabiri caizse başarılı futbolunu ekmek teknesinde yoğuruyor. O, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi binler kulübüne adını yazdırmakta kararlı.



Çocukluk hayalim




Mütevazı efendi kişiliğiyle de takdir toplayan genç isim, hayalinin Trabzon A takımında forma giymek olduğunu söylüyor. Her Trabzonlu gibi Trabzonspor A takımında forma giymek istediğini ve bunun kendisi için ilk hedef olduğunu her fırsatta dile getiren İsmail Cem, “Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum Trabzonspor A takım formasını giymek için çok çalışıyorum. İnanıyorum ki o formayı bir gün sırtıma geçireceğim ve hiç çıkarmayacağım” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap