SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hekimoğlu; 'Statları yıkıyoruz futbolu yok ediyoru

Hekimoğlu; 'Statları yıkıyoruz futbolu yok ediyoru

16 Ekim 2018 Salı - 12:09




Trabzonspor’da eski başkan adayı Celil Hekimoğlu, Avni Aker ve Yavuz Selim sahalarının yıkıldığını hatırlatarak, “Gençlerimizin futbol oynayacakları y





Trabzonspor eski başkan adayı Celil Hekimoğlu, Trabzon’da futbol sahalarının azaldığını söyledi. Trabzon’da ikinci büyük bir stadın olmadığını ifade eden Hekimoğlu, “Trabzonspor’un altyapısına önem verelim istiyoruz. Trabzonspor şampiyon olsun diyoruz ama ikinci bir stadımız yok. Ahmet Suat Özyazıcı Stadı 5 bin kişilik butik bir stat olabilir” dedi.

Trabzon'da Avni Aker ve Yavuz Selim’in yıkıldığını kaydeden Hekimoğlu, “Gençlerimizin futbol oynayacağı alanları kısıtladık. Buralardan nasıl futbolcu yetişecek? Futbolun doğduğu yerde saha az. İdman yapacak yer kalmadı. Biz Hekimoğlu Trabzon FK olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden 32 dönümlük yer kiraladık. Birisi çim, birisi sentetik olmak üzere iki saha yapacağız” şeklinde konuştu. YİNE bu tesisin içerisinde kompleks, altyapı tesisi ve kamp merkezini kendi imkanları ile yapacaklarını ifade eden Hekimoğlu, şunları söyledi:“Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyorum. Ama bu tür sahaların artması gerekir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap