SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Henüz biten bir şey yok

Henüz biten bir şey yok

02 Aralık 2017 Cumartesi - 06:27




Olcay Şahan, “Ligde ve kupada iyi yolda ilerliyoruz. İlk yarıda kalan maçlarımızı kazandığımız takdirde zirve ile aradaki puan farkı büyük ölçüde erir





ÇIKIŞA GEÇTİK

Trabzonspor’da üç maçlık kırmızı kart cezasını çektikten sonra ilk maçına Erzurumspor karşısına çıkan Olcay Şahan, soğuk havada güzel bir skor aldıklarını söyleyerek artık lige odaklanacaklarını vurguladı. İyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Olcay, “Sahalara döndüğüm için mutluyum. Erzurum maçı bizim için geride kaldı. Şimdi önümüzdeki Antalya maçına odaklanacağız” dedi.

FIRTINA DEVAM EDER

“Antalyaspor’u da yenerek hedefimize doğru emin adımlarla yürümek istiyoruz” diyen Olcay, “Ligde dengeler değişebilir. İstikrarlı sonuçlar almaya devam ettiğimizde bunu daha iyi göreceğiz. Kaliteli bir kadromuz var. Sadece sezon başında aldığımız şanssız sonuçlar bizi biraz demoralize etmişti. Ama işler yoluna girdi. Bundan sonra fırtına kopmaya devam edecektir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap