SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Her yer karanlık!

Her yer karanlık!

07 Şubat 2018 Çarşamba - 08:46




Çözüm: Artık zorlamanın faydası yok. O zaman bir kez olsun doğru karar verin, kongre ateşini yakın





SAHADA

Hem Türkiye Kupası’nda yokuz hem de zirve yarışında. Heyecanını yitirmiş bir takım havasında Trabzonspor…

MASADA

Hakemler istedikleri gibi hakkımızı gasp ediyor. Yönetim sadece izlemekle yetiniyor. Olan taraftara oluyor…

KASADA


397 Milyon TL ile aldıkları borç şimdilerde 1 Milyar TL’yi aştı kulüp uçuruma doğru sürüklendi…

ROTASI ŞAŞMIŞTI

Trabzonspor’da işler iyi gitmiyor. Göztepe ile berabere kalarak zirveye yaklaşma fırsatını elinin tersiyle iten Bordo-Mavililer’de yönetim hedef tahtasına oturtuldu. Sezon başında hedefini 50. yılda şampiyonluk olarak belirleyen Karadeniz temsilcisi gelen kötü sonuçlar sonrası rotasını Türkiye Kupası’nı kazanmaya çevirmişti.

ARTIK HAYAL!

Ne var ki Türkiye Kupası’na erken havlu atan Trabzonspor,  Göztepe beraberliğiyle ligde zirve yarışında rakiplerinin puan kaybettiği haftada “Şampiyonluk artık bizim için hayal” dedirtti. Her iki kulvarda beklentileri karşılayamayan Bordo-Mavililer’de yönetimin verdiği sözler laftan ibaret olduğu gerçeği gözler önüne serildi.


SESSİZ KALIRSAN!

Bu sezon bir çok kez  bariz hakem hatalarına maruz kalan Bordo-Mavililer son darbeyi Göztepe maçında Hüseyin Göçek tarafından yedi.  Gökçek’in  Rodallega’nın ceza sahası içerisinde düşürülmesini seyretmesi, N’doye’ye yapılan faulu kırmızı kart ile cezalandırmaması Trabzonspor’un ipini çekti. Yönetimin bunca haksızlığa rağmen sessiz kalıp masaya yumruğunu vuramayarak takımın hakkını koruyamaması o koltukta ne için oturuyorsunuz dedirtti.

ÇIKMAZA SÜRÜKLENDİ

Trabzonspor’da başkanlık koltuğuna Muharrem Usta ve yönetimi oturduğunda borç 397 milyon TL idi. Şimdilerde ise bu borç 1 milyar TL’yi aşmış durumda. Usta ve ekibi bir anlamda kulübü ekonomik anlamda çıkmaza doğru sürükledi. Büyük bir ekonomik sıkıntı ile yoğrulan Bordo-Mavili kulübün geleceği ise karanlık olarak görülüyor. Buna neden olanlar ise hala o koltukta oturuyor.

ÇEKİN ELİNİZİ


Trabzonspor’da 26 aydan buyana başkanlık koltuğuna oturan Muharrem Usta ve ekibinin her yönüyle dip yaptırdığı Bordo-Mavili takımdan elini çekmesi isteniyor. Son Göztepe maçında taraftarlar haklı olarak isyan ederek Usta ve ekibini istifaya davet etti. Şimdi yönetim inşapkasını önüne koyarak bir kez olsun doğru karar alıp kongre ateşini yakması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap