SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kaptanların fedası

Kaptanların fedası

29 Temmuz 2018 Pazar - 16:20




Trabzonspor’un 2 kaptanı Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz, ‘Feda’ döneminde ‘FEDA’ dedi.. Milli yıldızlar, yıllık maaşlarından 750 bin Euro indirim





Toplam 1 milyon 750 bin euro

YAŞADIĞI ekonomik sıkıntılar nedeniyle tüm futbolculardan ‘Feda’ isteyen Başkan Ahmet Ağaoğlu’na yıldız isimlerden beklediği karşılık gelmeye başladı. Önce Olcay yıllık ücretinden 250 bin Euro indirime gittiğini açıkladı. Bu gelişme diğer yıldızları da harekete geçirdi. Takımın 2 ağır silahı ve kaptanları Onur Kıvrak ile Burak Yılmaz maaşlarından 750 bin EURO indirime gittiklerini açıkladı. Bir önceki dönem yıllık ücretinden 1 milyon Euro indirim yapan Onur Kıvrak bu kez 750 bin Euro daha ‘Feda’ dedi.

Ortak Paydamız Trabzonspor

ONUR’UN bu davranışı başkan Ahmet Ağaoğlu’nu bir hayli duygulandırdı. Yaşananları anlatan Onur,

“Bizim ortak paydamız Trabzonspor. Bunun üstünde hiçbir şey yok. Başkana indirim yap- tığımı söylediğimde teşekkür etti, Beni anlımdan öptü. Bu benim hayatım boyunca unutamaya- cağım bir olay” dedi. Taraftarlara da seslenen Trabzonspor’un başarılı kalecisi, “Dünyada yaklaşık 10 milyon Trabzonspor taraftarı var. Herkes 10 TL’lik katkıda bulunsa bizim bir lira borcumuz kalmaz” ifadesini kullandı. Öte yandan diğer kaptan Burak Yılmaz da tıpkı Onur gibi yıllık maaşından 750 bin Euro’luk indirime gitti. Bir süredir kamuoyunda golcü yıldızın indirim yapıp yapmayacağı tartışılıyordu.


Haber; Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap