SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kevin Campbell Trabzonspor'a geri dönüyor!

Kevin Campbell Trabzonspor'a geri dönüyor!

01 Şubat 2019 Cuma - 12:03




Trabzonspor forması giyerken Galatasaray’a attığı 3 golle akıllara kazınan İngiliz golcü Kevin Campbell, antrenör olarak geri dönüyor.





Trabzonspor’un yeni tüzüğü için harekete geçildi. Yeni tüzükte yönetim dışında kalan divan ve denetleme kurullarının dışında, bir de danışma kurulu kurulacak. Bu kurul, başkan ve yönetimin, alacağı zor kararlarda uyarılar yapıp, katkıda bulunacak.

 

Bu kurulda, yönetimden kimse bulunmayacak. Dışardan oluşacak. Kulübün efsane isimleri yer alacak. Yöneticilik yapmış tecrübeli isimler bulunacak. Kurulun başına geçecek isimde görüş birliği ile olacak.

KEVIN CAMPBELL, ANTRENÖR OLARAK DÖNÜYOR

Bu arada Sosyal medya hesabından,"bir gün döneceğim, Karadeniz fırtınası” notu Kevin Campbell’ı yeniden gündeme getirdi… Trabzonspor forması giyerken Galatasaray’a attığı 3 golle akıllara kazınan İngiliz golcünün antrenörlük kursunu bitirdiği ve staj yapmak için kulübe başvurduğu bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap