SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kral takımı bozar mı?

Kral takımı bozar mı?

06 Eylül 2018 Perşembe - 11:51




Şimdi Trabzon’da herkes bu soruyu birbirine soruyor. Biz de aynı soruyu futbolun uzmanlarına sorduk. İşte o yanıtlar





MEHMET DEMİRKOL: (Bein Sports)

Trabzonspor’un şu anki sisteminde komutan Sosa. Takım onun liderliğinde bir hayli başarılı. Rodallega ile de iyi bir iletişim içindeler. Ancak buraya Burak’ın gelmesi işleri bozabilir. Geçtiğimiz sezon bu duruma şahit olduk.

SABRİ UGAN (Radyospor-TGRT)

Burak çok özel bir futbolcu. Oynadığında ne kadar etkili olduğunu biliyoruz. Önemli bir hamle oyuncusu. Tam randımanlı döndüğünde onun takım içindeki pozisyonunu teknik direktör belirleyecek. Ona göre sistem oluşturacak. Teknik adamlar da bunun için var.

HAMİ MANDIRALI (Takvim)


Burak’ın kalitesini kimse tartışamaz ancak sakatlık sonrası nasıl döneceği önemli. Çünkü takımda rekabet arttı. Bununla ilgili kararı da Ünal hoca verecek. Ancak iyi bir Burak, Trabzonspor’a ciddi katkı sağlar. Beklentimiz de bu yönde.

HAMDİ ASLAN: (Bein Sports)

Rodallega sezona iyi başladı. Takıma katkısı şu an mükemmel. Ancak yedek kaldığında çabuk morali bozuluyor. Ünal hoca Burak ve Rodallega’yı yan yana oynatmaz. Biri kenarda olacak. Bu Burak da olabilir Rodallega da.

ERMAN ÖZGÜR (Fanatik)

Her şeyden önce Galatasaray’ı yenmiş bir takımın santraforunu kulübeye gönderemezsiniz. ‘Burak Yılmaz yedek kalmaz’ diye bir kanun yok. Ama Ankaragücü gibi kapanan takımlara karşı Rodallega başarılı olur mu? bilinmez. Bu durumda da Burak devreye girer ve oynar. Bu galibiyeti almış bir takımın 11’ini Burak için bozmak yanlış olur.


GİRAY KAÇAR (Karadeniz)

Burak döndüğü zaman, ona göre bir sistem olacaktır. Oyun sisteminde bir değişikliğe gidilir. Ama Ünal hoca şuanda Rodallega’yı keserse takım içinde adalet sağlamamış olur. Burak döndüğünde ilk hafta yedekte bekleyecektir. Rodallega 1-2 hafta iyi oynayamazsa veya gol atamazsa, Burak oynayacaktır. Bu takımın birinci forveti Burak’tır.

CENGİZ AKÇAY (KARADENİZ)

Ünal hoca şimdi Rodallega ile devam etmek zorunda. Burak tamamen iyileştiğinde aralarında rekabet olacaktır. Bu, Trabzonspor’un lehine olur. İkisinin mevcut sistemde yan yana oynaması zor görünüyor. Birinin kenarda kalması hamle anlarında hocanın işine gelir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap