SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Lucescu'dan Uğurcan'a müjde!

Lucescu'dan Uğurcan'a müjde!

25 Ocak 2019 Cuma - 16:23




A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ı milli kadroya almayı planladığı kaydedildi.





Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır’ın hayali gerçek oluyor... her seferinde mili formayı giymek istediğini söyleyen Uğurcan, Mircea Lucescu’nun gözüne girdi. Ünal Karaman’la bir görüşme yapan Rumen teknik direktörün Uğurcan’ı Arnavutluk ve Moldova maçlarının kadrosuna almak istediğini paylaştığı bildirildi.

Trabzonspor'un başarısının sırrı

Trabzonspor’un nasıl başarılı olduğu Salı akşam oynanan Balıkesirspor maçından sonra bordo-mavili oyuncuların yaptığı açıklamalarda gizli adeta... Türkiye’ye paraları cebe indirmeye gelmiş yabancıların aksine Trabzon'un çocukları, bordo-mavili formayı giydikleri için gururlu.

Abdülkadir, ''Trabzonlu çocukların hayalidir Trabzonspor’da oynamak. Ben hayalimi gerçekleştirdim. İnşallah bundan sonra onlar da hayallerine kavuşacaklar'' derken, Berkay Sefa ise, ''Trabzonspor forması giydiğim için çok mutluyum herkese teşekkürler ediyorum. Çok heyecanlıydım'' ifadelerini kullandı.

Genç kaleci Uğurcan ise, ''bu formayı giymek benim hayalimdi. Milyonların önüne çıktığım için çok mutluyum. Çok çalışarak bu formaya layık olmaya çalışıyorum'' dedi.

Ünal Karaman'dan Olcay Şahan'a mesaj var


Balıkesirspor maçından sonra, ''bize gelene biz koşarak gidiyoruz. Kendini farklı noktada değerlendirmek isteyenler oluyorsa ona göre tedbir almak gerekecek'' açıklamasını yapan Ünal Karaman’ın Olcay Şahan’a mesaj verdiği iddia edildi. Karaman’ın, takıma dönmek isteyen oyuncuya bu mesajıyla ne yapması gerektiğini anlattığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap