SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mısır basınından bordo-mavili takım için flaş iddia: Aliou Dieng Ocak ayında Trabzonspor formasını giyecek

Mısır basınından bordo-mavili takım için flaş iddia: Aliou Dieng Ocak ayında Trabzonspor formasını giyecek

27 Aralık 2023 Çarşamba - 15:51








El Ahly takımında oynayan 25 yaşında 1,85 boyunda olan ön libero Aliou Dieng’in Trabzonspor ile anlaşma sağladığı flaş haber olarak sayfalarda yer aldı. Haberin detaylarında ise, “Aliou Dieng’in transferi için Trabzonspor ile El Ahly el sıkıştı. Bir aksilik yaşanmazsa Malili ön libero Aliou Dieng ocak ayında Türkiye Süper Ligi’nin güçlü takımında oynayacak” denildi. 2026 yılına kadar kontratı bulunan Dieng’in piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

TRABZONSPOR Başkanı Ertuğrul Doğan önceki gün İstanbul’da gerçekleşen Turkuvaz Medya Spor Zirvesi’nde bir orta saha oyuncusu ile anlaştıklarını dile getirmişti. İsim konusunda ser verip sır vermeyen başkan, “Bu futbolcuyu yakın bir zamanda açıklayacağız” bilgisini de vermişti. Doğan’ın, ‘Anlaştık’ dediği ön libero için bir çok isim ortaya atılırken Mısır basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Yapılan haberlerde, El Ahly takımında oynayan 25 yaşında 1,85 boyunda olan ön libero Dieng’in Trabzonspor ile anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

HABERİN detaylarında ise, “Aliou Dieng’in transferi için Trabzonspor ile El Ahly el sıkıştı. Bir aksilik yaşanmazsa Malili ön libero Aliou Dieng ocak ayında Türkiye Süper Ligi’nin güçlü takımında oynayacak” ifadelerine yer verildi. El Ahly ile 2026 yılına kadar kontratı bulunan Dieng’in piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak gösteriliyor. Bu sezon Mısır ekibinde 15 karşılaşmaya çıkan Aliou Dieng, bin 64 dakika sahada kaldı. Güçlü fiziği ile tanınan 25 yaşındaki Dieng, Mali Milli Takımı’nın formasını 30 kez giydi 2 gol attı.

HABER: EROL TAŞKIN 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap