SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Okay'a MR çekildi!

Okay'a MR çekildi!

30 Mart 2018 Cuma - 09:10




Derbi hazırlıklarını sürdüren Fırtına’da milli maçta sakatlanan Okay Yokuşlu, hastaneye gittiği için idmana katılmadı. Yusuf da takımdan ayrı koşu yap





Fırtına, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki idmana sakatlığı bulunan Esteban katılmazken, Bero ve Durica takımdan ayrı farklı bir sahada yürüyüş yaptı. Castillo ise özel antrenörüyle kendisine verilen programı uyguladı. Hafif sakatlığı bulunan Yusuf Yazıcı antrenmanda takımdan ayrı koşu yaparken, MR çekilmeye giden Okay Yokuşlu ise idmana katılmadı. Bordo-mavililer pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Oldukça hırslı geçen karşılaşma sonrası kazanan takım büyük sevinç yaşadı.

YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Sakatlarla ilgili bilgi veren Rıza Çalımbay, "Esteban en az 1 ay daha bizimle beraber olamayacak. Durica, Bero, Castillo 2-3 hafta daha olmayacak. Onazi cezalı. Okay'ın durumu bugün netleşecek. Bileğinde bir problem var, onu da yetiştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap