SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Oyunu okuyamıyor!

Oyunu okuyamıyor!

18 Aralık 2018 Salı - 14:22




Trabzonspor’un eski yıldızlarına göre Beşiktaş karşısında kaçan 2 puanın sorumlusu Ünal Karaman





Bu çok merak edilen soruyu bir dönem bordo-mavili formayı başarıyla temsil eden eski yıldızlara sorduk. Efsanelerin hedefinde teknik direktör Ünal Karaman vardı…

Cengiz Akçay;

Karaman’ın yeterliliği yok

“TRABZONSPOR ilk yarı 3 puan alabilirdi. İkinci yarı yenilebilirdi. Trabzonspor’u iyi analiz etmek lazım. Şampiyonluğa müsait değil. Yedek kulübesi zayıf. Ünal Karaman’ın yeterliliği yok. Oynanan futbolu okuması zayıf. Değişiklikleri zamanında ve yerinde yapmakta zorlanıyor. Hiç oynamayan Batuhan’ı Sosa’nın yerine oynatıyorsa sıkıntı var demektir. Dışarıdan günlük konuşuyoruz. Ünal hocaya yüklenmemek lazım. Kadronun eksikliğinden de olabilir.”

Tuncay Soyak;


Olcay girse daha iyi olabilirdi

“OYUN olarak iyi oynadık. Skoru korumaya gitmedi 2-0’dan sonra. Trabzonspor 2 puan kaybetti. Oyuncu değişikliğine bağlamamak lazım. Kazanabileceği maçtı. Belki Olcay girse daha iyi olabilirdi. Oyunu soğutamadık. Tecrübeli oyuncu Sosa da çıkınca sıkıntı yaşadık. Teknik adam bu tür maçlarda kararlarını daha dikkatli vermeli.”

Galip Değerli

Şansını iyi kullanmalı

“2 PUAN kaybettik. 2-0’dan sonra büyük takımlar oyunu tutar. Oyunu tutamadık. Sosa’nın sakatlanması kötü oldu. Oyunu tutabilecekti. Avantaj kaybettik. Kadro dışılardan sonra bir canlanma var. Ünal hoca bir fırsat yakaladı. Kendi adına, takım adına. Gittiği takımlarda başarılı olamamış. İyi bir kadro var. Bu şansı da iyi kullanmalı. Değişiklikler hocanın tercihidir.” 


Şirin Berber

Yazık oldu Uğurcan’a

“ORTA sahanın devre dışı kaldığı ortamda, çift forvet ne alaka cevap buladım. Son yarım saatin açıklaması yok. Gözlerinin önünde oyun cereyan ederken nasıl müdahale edilmez? İlk bir saatin mimarı teknik adam sonrasına nasıl çare bulamaz? Yazık oldu Uğurcan Çakır'ın gayretine, dörtlü savunmaya, Onazi, Sosa ve Abdülkadir'e.” 

Hamdi Aslan;

Batuhan hamlesi tutmadı


“RAKİP Beşiktaş olunca maçtan önce 1 puan iyi ama 2-0’dan 2-2’ye gelmesi kayıp oldu. Sosa çıktıktan sonra oyun içerisinde denge bozuldu deniyor ama Beşiktaş’ın değişiklikleri oyunu değiştirdi. Ünal hoca yine Batuhan’ı denedi ama etki edemedi. Oyunu Trabzonspor kontrol altına alamadı. Yanlış değişiklik yaptı dersek yanlış olur.”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap