SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > POTADA KADER GÜNÜ!

POTADA KADER GÜNÜ!

13 Mayıs 2018 Pazar - 09:38




Yeşilgiresun Belediyespor, TOFAŞ karşısında kazanarak ligde kalmak isterken Trabzonspor’un ise lige veda eden Muratbey Uşak’ı konuk edecek.





Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor bugün kader sınavına çıkarken Trabzonspor ise son hafta karşılaşmalasına rahat bir konumda çıkacak. Ligde kalmayı garantileyen Bordo-Mavililer bugün saat 15.00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda ligden düşmesi kesinleşen Muratbey Uşak’ı ağırlayacak. Trabzonspor bu karşılaşmayı kazanıp ligi galibiyetle bitirmek istiyor.

Ligde tutunma mücadelesi veren Yeşilgiresun Belediyespor ise ligin güçlü ekiplerinden TOFAŞ’ı konuk edecek. 19 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 15.00’da başlayacak. İkili averajda Gaziantep Basket’e üstünlüğü bulunan Yeşil-Beyazlılar TOFAŞ’ı yenmesi halinde ligde kalmayı garantileyecek. Aksi bir sonuçta ise Gaziantep temsilcisinin İstanbul’da Darüşşafaka’ya yenilmesini bekleyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap