SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sakıb Aytaç dünden razı

Sakıb Aytaç dünden razı

08 Ocak 2018 Pazartesi - 08:49




Antalyasporlu oyuncu Trabzonspor’a gelmek için adeta can atıyor. Genç futbolcunun Bordo-Mavili kulübe gelmek için yönetiminden izin isteyeceği öğrenil





TRABZONSPOR’UN Mas’ın yerini doldurmak için transfer etmek istediği Antalyaspor’un başarılı futbolcusu Sakıb Aytaç’tan haber var. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın ısrarla kadroya dahil edilmesini istediği yetenekli oyuncu Trabzonspor’a gelmek için adeta can atıyor. Antalyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcunun yönetimiyle bir görüşme yaparak Trabzonspor’a gitmek için izin isteyeceği öğrenildi. Bordo-Mavili ekibin kurmayları da Sakıb transferini takas yoluyla bitirmeyi amaçlıyor. Trabzonspor yönetiminin Matus Bero ile birlikte Abdurrahim Dursun’u Akdeniz ekibine göndermeyi amaçladığı bilgisine ulaşıldı. Hatta yönetimin Antalyaspor cephesiyle birlikte bu durumu masaya yatırdığı, transferi bitirmeye yakın olduğu bilgisine ulaşıldı.  Sakıb transferinin bu hafta içerisinde mutlu biteceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap