SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Satan da suçlu alan da suçlu

Satan da suçlu alan da suçlu

29 Aralık 2017 Cuma - 08:16




Bu işin peşini bırakmayacağını söyleyen eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Genel kurul Usta ve ekibine ne alma ne de satma yetkisi verdi. Dolayısıyla





Özer ÇALIK

SORUN VAR

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ve ekibinin genel kuruldan yetki almadan İstanbul Kartal’da Milli Emlak’tan kiralanan 16 dönümlük arazinin 2.5 dönümünü satın alarak kulübün borcu karşılığında OPET’e takasta vermesine eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu sert tepki gösterdi. Satma yetkisi olmayan yönetimin alma yetkisinin de olmadığını dile getiren Hacıosmanoğlu, “Usta ve ekibine genel kuruldan böyle bir yetki verilmedi ki. Dolayısıyla 2.5 dönüm arazinin satışında hukuki bir sorun var. Burayı satan da alan da suçlu” diye konuştu.

YANINA KAR KALMAZ

Bu işin peşini bırakmayacağını vurgulayan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Avukatlarıma talimat verdim. Gerekli belgeleri inceliyorlar. Suç varsa ki öyle görünüyor savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Biz Trabzonspor’da görevde olsak da, olmasak da bir usulsüzlük varsa bunu yapanın yanına kar kalmamalı” dedi. Kartal tesislerindeki araziyi elmasa benzeten Hacıosmanoğlu, “Sen kalkıyorsun sahile bakan en değerli arazinin 2.5 dönümünü OPET’e devrediyorsun. Bu hangi mantığa sığar? Elmasın en değerli parçasını elinden yetkin olmadan çıkarıyorsun” dedi.


EN SON ÖDENECEK BORÇTU

Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bankalara olan borcunu ödemiyorsun da, en acil borcun OPET’eymiş gibi bu borcu ödüyorsun. En acil bu muydu? OPET’e olan borç en son ödenecek borçtu. Bir de marifetmiş gibi allayıp pullandırıp açıklıyorsun, Enerji Bakanına teşekkür ediyorsun. Enerji Bakanı OPET’e dese ki ‘Kulübün borcunun yarısını sil, geri kalan için de Trabzonspor’a sponsor ol.’ Ne diyebilirlerdi? Bir de sen neyin takasını yaptın, futbolcu takası mı yaptın? Niye sattım demiyorsun? Bir şeyin karşılığını alıp vermeye takas denir. Herhalde bunlar bizim aklımızla alay ediyorlar. Biz bunun 10’da birini yapsak tefeye koyardılar bizi.”

BENİM İÇİN BİTMİŞTİR

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın hiçbir açıklamasıyla ilgilenmediğini dile getiren Hacıosmanoğlu, “Galatasaray maçına ona ‘gelmesen iyi olur’ dediler, o da gelmedi. Katılmadığı Divan Kurulu toplantısında ‘Eğer bu böyleyse bundan sonra Trabzonspor başkanlığı koltuğunda oturmaması gerek’ dedim. En zor zamanlarda bana ‘Fenerbahçe maçına gitme’ dediler, ben gittim. ‘Fenerbahçe maçına gelmesen iyi olur’ dediler. Ben de onlara ‘ben bu kelimeleri duymadım, bana da söylememiş kabul edin. Ben Trabzonspor’un maçının olduğu her yere giderim’ dedim. O maçta İstanbul’daydı. Bir mülkü amir sana maça gelmesen iyi olur deyip de sen o maça gelmiyorsan bundan sonra Trabzonspor ile ilgili konuşmalarının hiçbir Trabzonsporluyu ilgilendirmemesi lazım” dedi.

KaradenizGazete


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap