SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Soyunma odasında Sosa Başkan Ağaoğlu'nun kulağına

Soyunma odasında Sosa Başkan Ağaoğlu'nun kulağına

27 Kasım 2018 Salı - 11:03




Derbi zaferi sonrası başkan Ağaoğlu ile kaptan Sosa arasında yaşananları yine Karadeniz farkıyla okuyacaksınız...





Karadeniz Gazetesi //Mehmet Karagöz ÖZEL // Trabzonspor 8 yıl aradan sonra Fenerbahçe’yi 2-1’lik skorla yenerken bordo-mavili takımın soyunma odasında tam bir bayram havası vardı. Coşkunun tavan yaptığı anlarda başkan Ahmet Ağaoğlu içeri girdi

Bir anda alkış tufanı koptu. Tüm takım, ‘Başkan primi açıkla’ tezahüratı yaparken kaptan Jose Sosa devreye girdi. Arkadaşlarını susturdu ve Ahmet Ağaoğlu’nun kulağına eğilip bir şeyler söyledi

İşte sonrasında olanlar

Dile kolay, tam 8 yıl... 3016 gün. 18 maç süren özlem önceki gün Akyazı’da son buldu. Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi belki de tarihi fark atacağı maçta 2-1’le geçti. Galibiyet coşkusunu maçın bitiminde taraftarlarla paylaşan futbolcular sonrasında soyunma odasının yolunu tuttu. Coşku burada da tam anlamıyla tavan yapmıştı. İşte tam bu sırada içeri başkan Ahmet Ağaoğlu girdi. Oyuncularla tek tek kucaklaştı.

Başkan primi açıkla


Takım hep bir ağızdan ‘Başkan primi açıkla’ tezahüratı yaparken devreye kaptan Sosa girdi. Arkadaşlarına eliyle ‘susun’ işareti yapan Sosa, Ağaoğlu’nun yanına gidip onunla özel olarak görüştü. Sosa’nın, “Başkanım, Malatya maçı sonrası bize 100’er bin TL ceza vermiştiniz. Onu kaldırırsanız sevincimiz iki kat artar’ dediği, Ağaoğlu’nun da, “Bizi  bu akşam gururlandırdınız. Hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. Cezayı affediyorum” dediği kaydedildi. 

Kasadan bir lira çıkmadı

Böylece, Malatyaspor maçından sonra verilen 100’er bin TL’lik ceza, Fenerbahçe zaferinin galibiyet primi oldu. Bu işten hem futbolcular hem de yönetim karlı çıktı. Oyuncular, cezadan kurtulurken bordo-mavili yönetim de kasasından bir kuruş çıkarmadan derbi zaferinin prim işini halletmiş oldu. Trabzonspor yönetimi önemli maçlarda galibiyet primini adam başı 40’ar bin TL olarak belirliyor. Ancak Fenerbahçe karşısında 8 yıl sonra gelen galibiyet bu rakamı 100’er bin TL’ye yükseltmiş oldu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap