SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tam bir savaşçı!

Tam bir savaşçı!

01 Temmuz 2018 Pazar - 12:10




Futbolseverlerin adını ilk kez gazetemizden öğrendiği genç stoper Diego Reyes için övgü dolu sözler geldi..





Portekiz’in en çok okunan spor yazarı PedroPonte: Reyes tam bir savaşçı. Yalnız stoper değil ön libero da oynuyor..

GİZLİ OPERASYON

TRABZONSPOR, yeni sezon için stoper bölgesine 2 takviye yapmak istiyor. Bugüne dek bir çok isim gündeme geldi. Ancak dün futbolseverlerin adını ilk kez gazetemizden öğrendiği Diego Reyes’in durumu çok farklı. Yönetim bu oyuncuyla ilgili görüşmeleri gizli yapıyor. Transfer netlik kazanana dek de açıklamak istemiyor.

NASIL BİR OYUNCU?

PEKİ tam adı Diego AntonioReyesRosales olan genç stoper nasıl bir oyuncu? Hangi özelliklere sahip? Bu merak ettiklerimizi Reyes’i yakından tanıyan Portekiz’in en yüksek trajlı spor gazetesi yazarı PedroPonte’ye sorduk. Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı isim olan Ponte, genç stoper Diego Reyes için ilginç açıklamalar yaptı.


DİNAMİK, AGRESİF

İŞTE Ponte’nin gözünden Diego AntonioReyesRosales: Porto’da 3’üncü stoper konumundaydı. Ancak görev aldığı maçlarda öyle bir performans ortaya koydu ki hocası bir sonraki maçta yedek kulübesine oturturken sanki özür diler gibiydi. Tam bir savaşçı. Dinamik, agresif. Ülkesi Meksika’nın özelliklerini taşıyor.

ÖN LİBERO VE SAĞ BEK

TOPU oyuna sokuşu mükemmel. Kalıp stoperler gibi aceleci değil. İşte bu nedenle bazı maçlarda ön libero oynadı. Hatta sıkıntı yaşandığında sağ bek olarak görev yaptı. Eğer Trabzonspor Reyes’i kadrosuna katarsa önemli bir iş yapmış olur. Porto ise bana göre büyük bir kayıp yaşar. 25 yaşında gelecek vaat eden bir oyuncunun bırakılması ilginç.

 


Diego Reyes

Yaş: 25

Kulüp: FC Porto

Değeri: 5,5 milyon euro

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap