SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tek forvet mi çift forvet mi?

Tek forvet mi çift forvet mi?

06 Ekim 2018 Cumartesi - 13:28




Taraftarlar en çok bu sorunun cevabını merak ediyor





Trabzonspor yarın deplasmanda Akhisar ile karşılaşacak. Bu maçta tek forvet oynatmayı planlayan teknik patron Karaman, Rodallega ya da Burak’tan birisini yedeğe çekecek

TRABZONSPOR yarın deplasmanda Akhisar ile zorlu bir maça çıkacak. UEFA Avrupa Ligi’nden dönen rakibi ile karşılaşacak olan Bordo-Mavililer’de Teknik Direktör Ünal Karaman’ı zor bir karar bekliyor. Kendi evindeki Kasımpaşa maçına çift forvetle çıkan Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı Akhisar maçına tek forvetle çıkacak. BU durumda Teknik Direktör Ünal Karaman son haftaların formda ismi Rodallega ile Akhisar’a karşı her maçta gol atan Burak Yılmaz arasında karar verecek. Bu haftaki antrenmanlarda da iyi olan Rodallega, hafif sakatlığı bulunan ve az sayıda antrenmana çıkan Burak Yılmaz’dan bir adım daha önde.

Burak’ın boşu yok Rodallega rekor istiyor

TTRABZONSPOR’UN golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Akhisarspor’a karşı forma giydiği 8 maçta toplam 9 gole imza attı. Öte yandan golcü oyuncu bu sezon forma giydiği 3 maçta toplam 3 gol atma başarısı gösterdi. Geride bıraktığımız sezon ligde 23 maça çıkan Rodellaga 5 kez gol sevinci yaşamıştı. Bu sezon ise bu sayıya 7 haftada ulaşan golcü oyuncu Akhisar maçında gol atması durumunda geçen sezonki rekorunu kırmış olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap