SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzon - Fener maçına seyirci alınacak mı? Başvuru yapıldı mı?

Trabzon - Fener maçına seyirci alınacak mı? Başvuru yapıldı mı?

Karadeniz Özel

21 Şubat 2021 Pazar - 14:41




Trabzonspor-Fenerbahçe maçında öncesinde Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta Karadeniz Gazetesi muhabiri Eser Hacısalihoğlu'na yaptığı açıklamada tribünde sağlıkçıların olması için başvuru yaptıklarını söyledi.





Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Trabzonspor'un evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacağı karşılaşma öncesinde Karadeniz'e konuştu.

Usta; "Gönlümüz Trabzonspor'da. Bir önceki beyanımda Trabzonspor-Fenerbahçe maçına sağlıkçılar olarak gitme talebimizi ve sağlık çalışanlarımıza olan inancımı ortaya koymuştum. Bununla birlikte Trabzon'un covid vaka sayılarının ülkedeki diğer illere göre önde görünmesi konunun farklı boyutlarda değerlendirilebileceği durumunu da düşündürmektedir. " dedi.

Pandemi sürecinde zor günler geçiren sağlıkçılara bir jest yapılmasını arzuladığını ifade eden Hakan Usta şu ifadeleri kullandı: ''Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra Trabzon'da oynayacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçında da Trabzon'da çalışan sağlıkçıların tribünde olması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduk, Bu zamanlar Trabzon'da pandemiden dolayı koronavirüslü sayılar bayağı arttı ancak biz bütün önlemlerimizi aldık bu maç için, inşallah Türkiye Futbol Federasyonundan olumlu cevap gelir ve tüm Türkiye'ye örnek bir maç profili oluştururuz'' dedi.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap