SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor AİHM’e gidiyor!

Trabzonspor AİHM’e gidiyor!

10 Şubat 2021 Çarşamba - 11:15




Trabzonspor’un 2010-11 sezonuyla ilgili ısrarı devam ediyor.





Bordo-mavililer yarın Avrupa İnsan hakları Mahkemesi’ne (AİHM) başvuru yapacak. Ancak 17 Şubat’a kadar süresi de var. Bu yüzden yarın bir aksilik olması durumunda Trabzonspor başvuru hakkını kaybetmeyecek.

Hukuk İşlerinden Sorumlu yönetici Eda Lermi Zorer, hazırlık süreci ile ilgili açıklamalar yaptı. Dosyanın hazırlığının tamamlandığını söyledi. “Başvuruyu yapacağız” dedi.

HÜSEYİN CİMŞİR’DEN KAYBEDİLEN ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

Bu arada Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un teknik direktörlüğünü yapan ve şampiyonluğu son haftalarda kaybeden teknik direktör Hüseyin Çimşir, o döneme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Geçen sene özellikle yarışın o hale gelmesinde hakemlerin etkileri büyük. Gazişehir maçındaki gol,  Başakşehir'deki penaltı pozisyonu. Belki 5 puan farkla girecektik ama süreç bizi o duruma getirdi.  Son saniye Alanya'daki gol, bizim kaybımız Ankaragücü ve Antalyaspor maçlarını berabere bitirmemiz oldu. Bu sonuçlar yara almamıza neden oldu. Son 2 haftaya kadar 2 kulvarda da yarışın içinde olması önemliydi. Uzun zamanda böyle bir şey de yok” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap