SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor bombaları patlatıyor! 2 transfer birden!

Trabzonspor bombaları patlatıyor! 2 transfer birden!

12 Aralık 2019 Perşembe - 12:57




Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla devam eden Trabzonspor, sezon sonunda kupa hasretine son vermek istiyor. Bordo-mavili kulüp bu doğrultuda iki flaş ismi gündemine aldı. İşte Trabzonspor'un oldukça ses getirecek transfer hedefleri...





Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, bu sezon kupa hasretine son vermek istiyor...

Süper Lig'de son olarak Antalyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 3 puan ile ayrılmasını bildi.

Devre arasına lider girmek isteyen Trabzonspor'da gündem şimdiden transfer.

Ocak ayında yıldız isimleri kadrosuna katarak sezon sonunda şampiyonluğa yürümek isteyen bordo-mavililerde iki flaş isim gündeme geldi.

TEK SIKINTI BÜTÇE


Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde transfer konusunda kritik açıklamalarda bulunmuştu.

Ağaoğlu, "Transfer için öncelikli olarak gelirlerinizi artırmanız gerekiyor. Bütçenizi çok iyi kullanmalısınız. Söylenilen ve konuşulan oyuncuları ise çok küçük bütçelere almanız söz konusu değil. İstediğiniz transferlerin para olarak karşılığı olması gerekiyor.

Devre arasına iyi bir puanla girseniz bile Trabzonspor olarak bizim riske girmemiz söz konusu değil. Mali disiplin ve kendi planlarımız neyi gerektiriyorsa onu yapmak durumundayız.

Harcamanız gereken paranın üstünde bir para harcayarak transfer de yapsanız, ligi iyi bir yerde de bitirseniz Avrupa'da oynayamayacaksınız çünkü men cezası alacaksınız.

Gelirlerin artması gerekiyor ki, transfer yapılsın. O yüzden ligimiz artık eskisi gibi değil. Bu konu da kamuoyu çok dikkatli olmak zorunda. Baskıcı bir anlayışa gidilmemeli" ifadelerini kullanmıştı...


Dışarıdan transfer etmek yerine altyapıdan çıkarmayı tercih eden Trabzonspor, fırsat çıkarsa Ocak ayında oyuncu alacak. Aksi taktirde herhangi bir hamle yapmayacak.

İLK HEDEF NDIAYE!

Sezon başında kadrosuna kattığı 17 isim için kasasından 25 milyon TL harcayan Karadeniz ekibinin devre arasındaki hedefi daha önce Türkiye'de Osmanlıspor ve Galatasaray formaları giyen Badou Ndiaye var.

Trabzonspor, 29 yaşındaki futbolcu ve kulübü ile yaklaşık 1 aydan beri görüşmelerini sürdürüyor.

Yönetim, Championship ekibi Stoke City'nin talep ettiği 1 milyon euroluk kiralama bedeli ve Ndiaye'nin yarım sezon için talep ettiği 1.5 milyon euro olmak üzere toplam 2.5 milyon euroluk (yaklaşık 16 milyon TL) rakamı aşağıya düşürmeye çalışıyor.


OĞUZHAN SÜRPRİZİ

Bir süredir Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup için haber bekleniyor. Son olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, "Sana 2.4 milyon euro veremem" dediği Oğuzhan Özyakup'un kararı bekleniyor.

Eğer Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'tan ayrılma kararı alırsa şartlarıyla ilgili görüşme yapılacak.

İstanbul'dan gelecek oyuncuya karşı olmasına rağmen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun, Oğuzhan Özyakup'a ailesi Trabzonlu olduğu için izin verdiği konuşuluyor.

TRABZONSPOR FORMALI FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKMIŞTI


Bilindiği üzere Oğuzhan Özyakup'un daha önce çocuk yaşlarda Trabzonspor formasıyla çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Bu fotoğraf o dönemlerde uzun süre konuşulmuştu.

YEDİ YILDIR BEŞİKTAŞ'TA FORMA GİYİYOR

Oğuzhan Özyakup, 7 yıldır Beşiktaş forması giyiyor. 2012-2013 sezonu başında Beşiktaş'a transfer olan Oğuzhan Özyakup, bu sezon takımıyla çıktığı 14 maçta toplamda 637 dakika sahada kaldı ve sadece 1 asist gerçekleştirdi.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap