SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’dan Galatasaray’a Minguenza çalımı!

Trabzonspor’dan Galatasaray’a Minguenza çalımı!

31 Temmuz 2022 Pazar - 12:56




Galatasaray’ın transfer yarışına girdiği iddia edilen Oscar Minguneza için Katalanlardan bomba bir iddia geldi. Trabzonspor’un çok ciddi bir maaş teklif ettiği haberi yapıldı.





El Mundo Deportivo'nun haberine göre Celta Vigo, bu yaz Barcelona defans oyuncusu Oscar Mingueza ile sözleşme imzalama yarışında Trabzonspor'un rekabetle karşı karşıya kaldı.Türk takım, Mingueza'yı imzalamak için geç kalmak istemediğini dile getirdi. Hatta Celta Vigo'nun teklif ettiği  maaşı ikiye katlamaya bile razı oldu. Bu da transfer için alternatif yarattı. 

Müzakereler şu anda son aşamada olmasına rağmen, Barcelona 5 milyon Euro'luk bir ücret talep etti. Celta sadece 2 milyon Euro ödemek ve Barça'ya gelecekteki herhangi bir satışın yüzde vermek istiyor. Bununla birlikte Celta Vigo'nun defans oyuncusu için 4 yıllık  sözleşme hazırladı. Mingueza'nın La Liga'da uzun süre kalmaya öncelik verdiğini görmek şaşırtıcı olmaz. 

Ancak, 'maaşını ikiye katlamak' genç stoper için kesinlikle cezbedici. Trabzonspor'un araya girdiği görüşmelerin nasıl sonuçlanacağını görmek ilginç olacak.

Beğendim
4
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap