SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor kasasını böyle dolduruyor

Trabzonspor kasasını böyle dolduruyor

22 Şubat 2021 Pazartesi - 15:39




Trabzonspor'da futbolcular sahada gösterdikleri mücadele kadar, kulübün ekonomisine de katkı sağlamaya devam ediyor.





Trabzonspor’da sözleşme imzalayan oyuncular forma alacaklarına dair sözler veriyor. TS Club’da bu aralar hummalı bir çalışma var. Sebebi ise Marlon. Bordo-mavili takımın Brezilyalı sol beki 300 adet forma aldı. TS Club da yetiştirmek için büyük gayret sarf ediyor. 

Ondan önce de genç oyuncu Berat Özdemir 150 forma almıştı. Marlon formaları ülkesi Brezilya’ya gönderecek. Berat ise Ankara’daki arkadaşlarına çoktan gönderdi. Bordo -mavililer bir yandan oyuncu maaş ödemesini günü gününe yaparken bir diğer yandan da forma satarak kasası dolduruyor. 

Trabzonspor logosu yerden kalkıyor

Öte yandan Trabzon Ortahisar Millet bahçesi tamamlanıyor. Türkiye’nin ilk spor temalı millet bahçesinin peyzaj düzeni yapılırken Trabzonspor logosu yere işlendi. Trabzonspor logosunun zemine uygulanması ise tepki çekti. Vatandaşla Belediye Başkanı’na “Başkanım Trabzonspor logosu yerde olmamış. Kaldırın lütfen” yorumu gönderdi. Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da sessiz kalmadı. 

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap