SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor transferde vites artırdı! Yerli operasyonu!

Trabzonspor transferde vites artırdı! Yerli operasyonu!

Karadeniz Özel

02 Haziran 2024 Pazar - 10:37




Bordo-mavili kurmaylar yeni sezon için düğmeye bastı… Yabancı kısıtlaması nedeniyle rota Türk oyunculara döndü





Bonservisi Eyüp’te olan sağ kanat Halil Akbunar (30), Alanyaspor’da bu sezon harikalar yaratan forvet Oğuz Aydın (23), Rizespor’un stoperi Emirhan Topçu (23) ve Standard Liege’in gurbetçi sol kanadı Cihan Çanak (19) Trabzonspor’un yeni sezonda kadrosuna katmak istediği isimler olarak dikkat çekiyor. Oyuncularla anlaşma sağlayan yönetim, kulüpleriyle görüşmelere devam ediyor.

GERİDE bıraktığımız sezonu kupasız kapatan Trabzonspor’da gözler transfere çevrildi. Mevcut kadrosunu nokta isimlerle takviye yaparak güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili yönetim, gelecek sezon uygulanacak olan 12 yabancı kuralı nedeniyle transferde rotasını yerli oyunculara çevirdi. Teknik ekiple yapılan görüşmenin ardından, yerli oyuncuların isimlerini ve mevkilerini belirleyen kurmaylar kolları sıvadı. Gelen bilgilere göre ilk etapta gündemde 4 Türk oyuncu var.
BUNLARIN ilki bu sezonu Pendikspor’da kiralık olarak geçiren bonservisi Eyüpspor’da bulunan Halil Akbunar. 30 yaşındaki Halil sağ ve sol kanatta görev yapıyor. Listenin iki numarasında Alanyasporlu Oğuz Aydın var. Kanat forvet olan 23 yaşındaki Oğuz Aydın’ın, Trabzonspor’a gelmeyi çok istediği öğrenildi. Bu sezon özellikle stoperde sıkıntılar yaşayan Fırtına’da, bu bölge için düşünülen oyuncu komşu Rizespor’un 23 yaşındaki savunmacısı Emirhan Topçu.

YERLİ arayışına yurt dışında da sürdüren Trabzonspor’da scout ekibinin ‘mutlaka alınmalı’ raporu verdiği Cihan Çanak, önemli bir yer tutuyor. Henüz 19 yaşında olan Cihan Çanak, Belçika ekibi Standard Liege’in formasını giyiyor. Ele avuca sığmaz yapısıyla tanınan Cihan Çanak, sol kanatta oynuyor. Genç gurbetçinin sırt numarasının 61 olması, Trabzonspor’a olan sevgisini açık bir şekilde gösteriyor. Sol yağını çok iyi kullanan Cihan, U21 Milli Takımı’nda da oynuyor.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
11
Sevdim
7
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap